lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Created with Sketch. Created with Sketch.

Reklampanel

Tryck bättre online!

Reklampanel

Reklampanel
 • 1-sidig
 • 300 x 400 mm Stående
 • 4/0 färger CMYK
 • 2500 g/m² Hårdskum (5 mm)
 • Tryck
 • 1 Styck
 • 1 Motiv
 • Levereras den Finland
 • Antagligen till Fredag, 03.06.2022
 • Överför utskriftsdata senare
 • Gratis filkontroll

119,31 € | 147,95 €

| 9,60 € | 11,90 €

Reklampanel
1-sidig , 300 x 400 mm Stående, 4/0 färger CMYK, 2500 g/m² Hårdskum (5 mm), Tryck, 1 Styck, 1 Motiv, Levereras den Finland, Antagligen till Fredag, 03.06.2022, Överför utskriftsdata senare, Gratis filkontroll

119,31 € | 147,95 €

| 9,60 € | 11,90 €

Reklamteknik

Skyltar/Skivtryck

Reklamteknik

Golvdekaler

Reklamteknik

Rollup

Reklamteknik

Beachflaggor

Trycksaker

Flyer

Tryckta reklampaneler

Behöver du reklamskärmar för ditt nästa fair-trade-utseende, för din entré eller väntrummet? Eleganta styva banderoller med stativ respektive styva panelhållare är särskilt lämpade för reklam i inomhus- och utomhusområden. På online-skrivare av print24 , kan du välja mellan olika panelmaterial, med olika storlekar, densitet, haptiskt och fysiskt utseende.Den tryckta panelen fixeras sedan med en eller flera aluminiumpanelhållare.


De styva panelerna är tryckta med högkvalitativa färger i 4-färgsprocessen. Vi kan trycka skum och alu-dibond-tecken på båda sidor. Akrylarken kan bara tryckas på ena sidan. Bilden trycks på baksidan och övertrycks sedan med vit färg. Bilden kan sedan ses genom glaset. Våra experter använder UV-beständiga tryckfärger för tillverkning av dina stela banners. Beroende på vilken typ av panelmaterial som används är de styva banners väderbeständiga och lämpliga för utomhusbruk.

Panelhållare av aluminium i 3 olika storlekar

Panelerna är huvudsakligen gjorda av två komponenter: den tryckta panelen och panelbasen. Monteringen av skyltarna är mycket snabb och enkel. Undersidan av aluminiumbasen är belagd med en halkskyddad silikon. Den praktiska hållaren kan fixera panelen med en tjocklek mellan 3 och 26 mm. Basen kan justeras i två inställningar: 3 till 18 mm och 18 till 26 mm. Kila bara panelen i mitten av hållaren och justera tjockleken med handratten längst ner på basen. Fixera sedan systemet med den medföljande säkerhetsklämman.


Den silverfärgade panelfoten finns i tre olika storlekar: 100 mm, 300 mm och 500 mm. Den 300 eller 500 mm breda panelhållaren är lämplig för att fixera smala skyltar. För stela banners som är bredare än 500 mm föreslår vi att du använder två panelhållare för fixering.

Material av hög kvalitet

Panelerna kan tryckas på tre olika vattentåliga material

Alu-dibond och akryl är särskilt lämpliga för utomhusbruk medan hårt skum kännetecknas av dess flexibilitet och lätta vikt.

Hårt skum

Den PVC-hårda skumpanelen är lätt och främst lämplig för inomhusreklam. Vi erbjuder detta skummaterial i tjocklekar på 5 och 10 mm. Ju tunnare den hårda skumpanelen desto mer flexibel är den. För smala och höga styva banners föreslår vi att du använder 10 mm hårdskumspanel eller något av de andra materialen.

Alu-dibond

Paneler gjorda av alu-dibond är mycket robusta och formstabila. Alu är den korta versionen av aluminium och dibond är ett märke av ett kompositmaterial. print24 erbjuder alu-dibond-paneler med en tjocklek på 3 mm och en densitet på 3500 g / m2. De är gjorda av tre lager, två yttre lager av 0,3 mm aluminium och polyeten däremellan som är termiskt sammanslagna till de yttre skikten.

XT klart perspex

Detta material är ännu tjockare än alu-dibond och något dyrare. Med en densitet på 6000 g / m2 och en tjocklek på 5 mm har det slagfasta, väderbeständiga klara akrylglaset inte bara en solid yta utan är också mycket attraktiv. UV -utskriften går bakom perspexen. Särskild grundning gör att perspex kan användas utomhus. Det handlar om att applicera en speciell lack, den så kallade primern, på glaset före själva utskriften, så att tryckfärgen kan fastna bättre.

UV -direktutskrift

För utskrift av dina skyltar använder vi direkt UV -tryck och för detta ändamål använder vi tryckfärger av högsta kvalitet. Skyltarna kan tryckas på framsidan såväl som på baksidan.


I UV -utskriftsprocessen härdas bläcket av ultraviolett ljus och bildar ett fast bläckskikt.

Det torkade bläcket har då en något satin finish och påminner om laminerat material. Detta ger bläcket större styrka och bättre skydd mot gulning. UV -direktutskrift kräver inga förtunningsmedel eller lösningsmedel och är därför en mer miljövänlig tryckteknik.