Icon/Greenline Created with Sketch.

Textilspännramar

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Textilspännramar

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Reklamteknik

  Tygbanderoller

  Reklamteknik

  NYTT

  Skyltar/Skivtryck

  Reklamteknik

  Golvdekaler

  Reklamteknik

  Banderollramar

  Trycksaker

  Affischer

  Tryck textilspännramar 

  Textilspännramar är inte bara den perfekta reklamprodukten för mässor och evenemang. De speciella ramarna lämpar sig i skyltfönster och företagslokaler. Vi på print24.com kan förse dina textilspännramar med önskat tryck. Du kan välja mellan många olika format. Om du har dina tryckuppgifter till hands kan du börja konfigurera din order redan nu!


  De som letar efter någonting annorlunda vid presentation av reklamgrafik, informationsmaterial eller företaglogo har hittat ett alternativ i textilspännramar. Sofistikerad och lätt att montera, snyggt och elegant utseende skiljer dessa tryckta produkter från traditiotella presentationsmedier. 

  Standard format samt speciella format

  Här på print24.com har du olika format att välja mellan. Du kan trycka en kvadratisk tygram i storlekar från 400 x 400 mm upp till maximal storlek på 1700 x 1700 mm, eller välja en ram i ett speciellt format.

  Den maximala höjden eller bredden för rektangulära format är 1700 mm. Detta ger dig många designalternativ och gott om plats för dina mönster och grafik.

  Hög kvalitetstyg för briljanta tryck

  Vi trycker dina motiv på högkvalitativt dekortyg med grammage av 210 gsm. Materialet av 100 % polyester är vikbeständigt, rivbeständigt, elastiskt och ogenomskinlig. Detta tyg är perfekt lämpligt för ramsystemen. 

  Den är förbehandlad för sublimering. Tyget hat B1 certifering som gör det bran säkert och lämplig för allmäna platser eller vid offentliga evenemang.

  Enkel installering och hantering tack vare spännramen.

  Ramar av spänningstyg från print24.com har sitt eget spänningsystem monterat i en aluminiumram. Du kan till exempel snabbt byta motiv eller uppdatera en trycksak. Ramsystemen har en 4mm bredd och 13 mm djup spår i kanten.

  Textiltryck har en 3mm bredd och 13 mm djup gummilläpp runt kanten. Under montering förs den in i spåret i aluminium ramen. Den nya ramen kan då presenteras på ett tryggt och tilltalande sätt. Dessutom fsäkerställer spänningssystemet att det inte finns några rynkor i tyget.

  Beprövade CMYK tryck bearbetning

  Vi trycker dina designer med 4/0 CMYK fyrfärgsprocess. Det innebär att det inte finns några begränsningar för din kreativitet. Tryckta Textilspännramar från print24.com är värdebeständiga och kan användas för logotyper, bilder av ditt företag eller informationsgrafik och texter 

  Observera specifikationerna i vårt faktablad och undvik onödiga komplikationer under tryckningen.