Icon/Greenline Created with Sketch.

Annonsera med Pop Up torn

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Annonsera med Pop Up torn

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Stor Format

  Ljuslåda-affisch

  Trycksaker

  Affischer

  Trycksaker

  Skyltar av kanalplast

  Reklamteknik

  Fasadvepor / Banderoll

  Stor Format

  Storformataffischer

  Tryck affisher för Pop Up torn

  Affischer för Pop-up torn eller blueback-affischer är ett oslagbart reklammedium, även i en tid för digital reklam.På print24.com, du kan få reklamkolumnaffischer tryckta professionellt. Allt du behöver är din tryckfil. Du kan starta din beställning online när som helst!


  Vad skulle utomhusreklam vara utan reklampelaren ? Produkten, som skapades för mer än 150 år sedan av E. Litfaß i Berlin, är idag lika effektiv som någonsin. Reklamkolumner över hela världen täcks fortfarande med annonser och tillkännagivanden för evenemang, mässor eller konferenser. Men det som har förändrats sedan Litfaßs tid är tryckteknik. Idag, med ett tryckföretag som print24.com, är det lättare än någonsin förut att trycka reklamkolumnaffischer. Allt vi behöver är din utskriftsfil som du kan konfigurera online. Inom några arbetsdagar får du dina färdiga tryckta blueback-affischer som sedan kan monteras på dina valda reklamkolumner. 

  Klassiska annonseringskolumnformat och andra tillgängliga storlekar

  Affischer för reklampelare trycks bäst i lämpligt reklamkolumnformat. Detta säkerställer att din affisch passar perfekt utan att överskrida eller ge bort något av ditt värdefulla annonsutrymme. Här på print24.com kan vi till exempel skriva ut dina affischer i "4-arks" eller "6-arks" Litfaß-format, med måtten 1.524 x 1.016 mm respektive 1.800 x 1.200 mm.


  Vi kan naturligtvis också trycka i mindre format som A4 eller B1, samt i liggande format. Även om detta naturligtvis inte är de klassiska formaten för reklamkolumn. Om du har några frågor om val av format, vänligen ring oss eller ring via e-post. Vårt team står till ditt förfogande under våra öppettider.

  Dina pappersalternativ för kolumnaffischer

  För de klassiska affischtornen används affischpapper. Det är också känt som blueback-papper eftersom det har en blå baksida. Affischpapper på print24.com har en vikt på 115 gsm och är träfritt. Tack vare sin robusta natur är affischer fukt- och alkalibeständiga. Dessa egenskaper gör affischpapper perfekt för utomhusbruk.

  Tryck ut och annonsera med kolumnaffischer

  På print24.com kan vi göra ännu mer av dina annonseringskolumnaffischer eftersom det i konfigurationsmenyn för din utskriftsfil finns flera olika efterbehandlingsalternativ. Observera att dessa beror på ditt pappersval och det valda formatet.


  Du kan laminera ytan, applicera UV-spotlack på enskilda element eller få hela affischen färdig med UV-ytbeläggning. Laminering kan appliceras i matt eller glans. Stämpling av het folie eller lättnadsbeläggning är också möjliga.

  Svart, CMYK och anpassade färger som alternativ

  För utskrift av dina annonseringskolumnaffischer använder vi den beprövade CMYK-färgprocessen. Ett 1/0-tryck i svart är också möjligt. Dessutom kan CMYK-utskrift kombineras med anpassade färger som Pantone, guld eller silver (upp till A2).


  Välj helt enkelt önskad Pantone-färg i konfigurationsmenyn. Genom att använda anpassade färger kan du lägga till ytterligare färg accenter och trycka logotyper och företags design så exakt som möjligt.