Icon/Greenline Created with Sketch.

Byggarbetsplats skyltar

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Byggarbetsplats skyltar

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Stor Format

  Ställning för banners och vepor

  Stor Format

  XXL-banners

  Textilier

  Yrkeskläder

  Textilier

  Arbetsjackor

  Reklamteknik

  Flaggor

  Tryck PVC arbetsplatsskyltar 

  Oavsett om det är en informationsskylt för en byggarbetsplats eller som en varningsskylt, är konstruktionsskylten ett måste på varje byggarbetsplats. På print24.com kan du ha konstruktionsskyltar tryckta på en lätt PVC-skumplatta. Vi har kapacitet att trycka upp till 200 PVC-byggnadsskyltar per beställning. Allt du behöver för trycket är en originalfil, som du kan skapa här online med bara några få klick.


  På både stora och små byggplatser i Sverige är skyltar obligatoriskt. Vanligtvis inkluderar detta en informationsskylt för byggnadsplatsen", där byggaren verifierar att de har planeringstillstånd. Dessutom kan varningssignaler krävas för att indikera potentiella faror på byggplatsen. I båda fallen kan konstruktionsskyltar gjorda av vattentät PVC-skumskiva användas.

  Brett urval av storlekar

  Vi trycker konstruktionsskyltar i standardformaten A2, A1, A0, B2 och B1, såväl som i specialformat eller med fri form. Det minsta möjliga formatet är 200 x 300 mm, medan det maximala måtten är 1 000 x 2 000 mm; detta format är särskilt lämpligt för större informationstavlor som behöver vara lätta att läsa, även på avstånd.

  Om du bestämmer dig för ett fritt eller specialformat, till exempel en fyrkantigt konstruktionsskylt, kan du skapa det här formatet i din originalfil. Vi hjälper dig gärna om du behöver hjälp. Ring oss bara eller ställ din fråga via e-post.

  Tåligt och vattensäkert skyltmaterial

  Om du trycker dina konstruktionsskyltar på print24.com, kommer du att dra nytta av utmärkt tryck och materialkvalitet. Vi trycker dina skyltar på en lätt, flexibel och vattentät PVC-skumskiva, i en tjocklek av 10 mm och med en vikt på 5 000 g / min.


  Detta innebär att skyltarna också kan användas utomhus på tack vare hög stabilitet och låg vikt. Deras höga flexibilitet säkerställer att dessa konstruktionsskyltar går sönder mindre än liknande skyltar av hårdplast.

  Efterbehandling efter tryck

  Efter tryck kan vi vid behandla dina konstruktionsskyltar. Som standard är skyltarna klippta i storlek och hörnen är rundade. På begäran kan vi också lägga till hål i alla fyra hörnen för att göra det lättare för dig att hänga skylten.

  Beprövad och testad tryckprocess, enkel eller dubbelsidig

  Vi producerar dina konstruktionsskyltar med den beprövade CMYK-fyrfärgsprocessen. Denna tryckteknik har fördelen att du är helt fri i ditt val av design. Till exempel kan även fotografier tryckas. I konfigurationsmenyn kan du välja enkel- eller dubbelsidigt tryck.