Icon/Greenline Created with Sketch.

Byggnadsställningsbanderoller

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Byggnadsställningsbanderoller

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Stor Format

  Byggarbetsplats skyltar

  Stor Format

  XXL-banners

  Textilier

  Yrkeskläder

  Reklamprodukter

  Tumstockar

  Textilier

  Arbetsjackor

  Tryck banners till byggnadsställningar

  Byggnadsställningar täcker vanligtvis en hel fasad i veckor eller månader. PVC-banners ger ett idealiskt tillfälle att annonsera i stor skala. På print24.com kan du trycka ställningsbannrar som imponernar och presenterar ditt reklammeddelande.Du kan inte bara välja mellan olika format för din byggnadsställningsbanner, vi ger dig också säkra och pålitliga monteringssystem.


  Det finns vackrare saker att titta på än en stor vägg med byggnadsställningar. Så desto bättre när de effektivt " döljs " i något iögonfallande som ger byggplatsen en visuell uppfradering, och som skyddar fotgängare och fordon. Arbetet på byggplaten kan fortgå ostört, så det är en win-win-situation för alla! För att fylla på det, om du har dina byggnadsställningsbannrar gjorda av print24.com, kan du dra nytta av våra låga priser. 

  Den perfekta storleken för din byggnadsställning banner

  Vi rekommenderar formatet 2 000 x 2 050 millimeter för din ställningsbanner. Det motsvarar den vanliga gapet mellan ställningsnivåer. Men du kan naturligtvis välja valfri storlek för ditt PVC-banner i konfigurationsmenyn, upp till 3 x 10 meter.

  Vi kan också skriva ut andra specialformat du kan behöva. En annan fördel med att skriva ut på print24.com: Vi kan lägga till klämöglor och remmar till dina tryckta ställningsbannrar, så att de kan fästas på byggnadsställningen så snart vi levererar.

  Väderbeständig PVC- för en tålig reklameffekt

  Regn, solsken, vind - inga väderförhållanden påverkar effekten av en banners på byggarbetsplatsen, eftersom vi använder ett extremt robust material för byggnadsställningar: ett PVC-ark 500 gsm tjockt. Bland de viktigaste funktionerna i detta vinyltyg är rivmotstånd, repmotstånd och draghållfasthet.

  Och den är UV-säker så att den inte blir spröd även under de mest soliga somrarna. Med sin B1-certifiering uppfyller detta PVC-ställningsark alla brandskyddsregler.

  Vilka tillbehör finns för ställningsbanderoller?

  För att du ska kunna fästa dina banderoller perfekt och säkert, erbjuder vi dig lämpliga tillbehör. Du kan välja mellan praktiska kabelbindningar såväl som öglaklämmor och fästöglor. För den bästa möjliga hållbarheten rekommenderar vi att banderollerna bearbetas ytterligare av oss efter utskrift. Du väljer i konfigurationsmenyn om du vill ha dina banners levererade med öglor eller hemstitch. Om du väljer öglavarianten, är dessa fästa runt kanten av banderollen och du kan fästa banners med kabelbindningar, fästöglor eller även rep vid konstruktionsstaketet.

  Varianten med söm är lämplig om du vill gänga en stolpe eller ett rep genom fållan för att fästa bannern direkt på ett staket.


  Tips: Rätt upphängning med öglor förutsätter att du verkligen fäster byggplanerna till varje ögla. Detta minskar sannolikheten för att bannern kommer att lossna från staketet under stormiga dagar. 

  Beprövad och testad utskriftsprocess med CMYK

  Vi använder den beprövade CMYK-utskriftsmetoden när vi skapar dina banners. Den här proceduren låter dig välja praktiskt taget vilket motiv som helst för ditt banner. Stora bokstäver är ett alternativ till grafiska mönster och bilder. Var noga med att följa specifikationerna i utskriftsbladet för att se till att ditt motiv kan reproduceras precis som du vill ha det. För en liten avgift kan du få en digital förhandsvisning genom att välja alternativet "Skärmprov" i konfiguratorn.