Icon/Greenline Created with Sketch.

Hängande banner

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Hängande banner

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Reklamteknik

  Självhäftande folie

  Trycksaker

  Skrivbordsunderlägg

  Trycksaker

  Flyer

  Trycksaker

  Kupongark

  Reklamteknik

  Tygbanderoller

  Hängande banner-tryck

  Hängande banderoller eller takbannrar är oumbärliga både på mässor och vid försäljningsställen. På print24.com kan du få hängande banners tryckta i tio olika format. Bannrarna kan sedan användas direkt på ramstänger och hängare som vi levererar. Har du redan en utskriftsfil? Sedan kan du börja konfigurera ditt utskriftsjobb för bannern direkt!


  Takbannrar är perfekta för evenemang, försäljningsområden och på mässor. För det första tar de hängande banners inte upp golvutrymme eftersom de är fästa vid taket. På så sätt kan banners placeras på ett mycket märkbart sätt, och ger dina reklammeddelanden stor uppmärksamhet. På mässor och evenemang är hängande banderoller idealiska för att väcka besökarnas uppmärksamhet på kampanjer eller stärka företagets identitet. För försäljningsområden kan platsbesparande hängande banners användas på många sätt, oavsett om det är för att presentera priser och produktinformation eller för att optimera utseendet med paroler och logotyper. 

  Olika format, lämpliga för dina krav

  Vi kan skriva ut dina hängande banners i tio olika format, inklusive sju standardformat. Det är möjligt att skriva ut praktiska takbannrar i A3, såväl som bannerutskrift i A0 eller B2. Dessutom kan du ha fyrkantiga hängande banners tryckta i en storlek på 1 000 x 1 000 mm eller välja stora rektangulära format som 1 000 x 2 000 mm eller 1 000 x 3 000 mm.

  Oavsett vilken av bannerstorlekarna du väljer kommer de att levereras med ramstänger för övre och undre kanter samt en galge. Du kan sedan använda ditt färdiga tryckta takbanner omedelbart. Allt du behöver göra är att montera banners på ramen.

  Tre olika högkvalitativa material för dina takbannrar

  För bannerutskrift kan du välja mellan tre olika testade material på print24.com. Allt material är B1-certifierat och uppfyller brandskyddskraven för offentliga byggnader och utställningsområden.

  Om du väljer nätväv kommer vi att skriva ut dina banners på en mycket lätt, rivbeständig och luftgenomsläpplig vinyl. Materialet, med en vikt på 300 gsm, är lämpligt för både utomhus och inomhus eftersom det är väderbeständigt och UV-stabilt. Dina mönster och texter kan därför exponeras för solljus utan att bleka. 

  Alternativt kan vi skriva ut dina hängande banderoller på PVC-presenning med en vikt på 500 gsm. Detta rivbeständiga material är också repfast och har en hög draghållfasthet. Dessa robusta takbannrar kan användas inomhus och utomhus.

  800-gsm blackout-bannern är ett mycket robust takbanner. Det väderbeständiga och rivbeständiga materialet består av polyesterbelagd på båda sidor med PVC. Ett svart spärrlager mellan de två sidorna säkerställer att en tryckt design på ena sidan inte syns från den andra. Det betyder att du kan använda båda sidorna av den hängande banners för dina mönster och texter. 

  Klassisk CMYK-utskrift

  Vi använder den beprövade CMYK-färgprocessen för utskrift av dina banners. Detta gör att bilder, grafik och texter kan reproduceras i mycket hög kvalitet. När du skapar utskriftsfilen, observera att en upplösning på 70 till 150 dpi krävs för stora format och en upplösning på 300 dpi krävs för små format. All text ska konverteras till banor. Meshtyg och PVC-presenning kan tryckas på ena sidan. Endast blackout-banneret kan skrivas ut på båda sidor.

  Om du vill ha en digital förhandsvisning, välj Skärmprov-alternativet i konfigurationsmenyn mot en liten avgift. Vi skickar förhandsgranskningen till ditt kundkonto. Fördelen för dig är att om du inte är nöjd med resultatet kan du enkelt avbeställa jobbet online. Om du är nöjd med förhandsgranskningen kan du börja skriva ut dina hängande banners med bara ett klick. Om inte kan du ändra utskriften.