Icon/Greenline Created with Sketch.

Ljuslåda-affisch

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Ljuslåda-affisch

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Stor Format

  Storformataffischer

  Trycksaker

  Affischer

  Reklamteknik

  Backlit film

  Reklamteknik

  Fasadvepor / Banderoll

  Reklamteknik

  Självhäftande folie

  Tryck av ljuslåda affischer

  Ljuslåde-affischer eller stadsljusaffischer har varit ett beprövat reklammedie för utomhusbruk under många år. På kan print24.com du enkelt kan konfigurera ditt utskriftsjobb med ljuslådor online. Vi kan trycka ut upp till 30 ljusboxar per order för dig. Förutom standardformatet 1 185 x 1 750 mm finns sex ytterligare format tillgängliga. Börja ditt utskriftsjobb här med bara några få klick!


  Ljuslåde-affischer är vanliga i dagens stadskärnor. Oavsett om det är vid busshållplatser, i gågator, på järnvägsstationer, på väggar eller i köpcentra, får reklam och evenemangsmeddelanden på ljusboxar mycket exponering. Om du vill marknadsföra utomhus är ljusboxar den perfekta produkten för dig. De bakgrundsbelysta reklammeddelandena syns också på kvällen och på natten. Samtidigt skyddar ljuslådan affischer från miljöförhållanden och vandalism. Detta innebär att annonsörerna kan vara säkra på att affischen förblir synlig hela tiden den visas. Bakgrundsbelysningen är inte den enda stora fördelen med ljusboxar; det är också mycket enkelt att ändra designen. Även filmer i storformat är enkla att hantera och ersätta. 

  Ljuslåde-affischer i olika standardformat

  Vi kan skriva ut dina ljusboxar i sju olika format. Förutom standardstorleken 1 185 x 1 750 mm och det något annorlunda formatet 1 150 x 1 710 mm kan du också ha ljusboxar som är tryckta i A4, A3, A2, A1 och A0. De små affischer är perfekta för restauranger som vill visa sina menyer i ett fall utanför.

  De är också intresserade av tjänsteleverantörer som vill marknadsföra sina tjänster effektivt i sina butiker. De stora formaten används vanligtvis i uthyrda reklamplatser utomhus. Du kan ha alla våra ljusformat för affischformat tryckta i stående eller liggande format på print24.com.

  Utmärkt materialkvalitet

  För att trycka dina ljuslådor använder vi en transparent bakbelyst film med en tjocklek på 210 mikrometer. Filmen är gjord av vit, transparent polyester med en halvmatt yta.

  Förbättra dina ljuslåde-affischer med olika tillval

  Dessutom kan du skydda filmen från nötning, fukt eller gulning genom att laminera dina affischer. Om du vill att dina ljusboxar ska vara självhäftande väljer du motsvarande alternativ i konfigurationsmenyn. Ett ytterligare limskikt appliceras sedan på materialet.

  CMYK fyra färger i UV -utskriftsprocessen

  UV-tryck med CMYK-färgprocessen garanterar optimala resultat. Vi trycker på framsidan av filmen med en omvänd bild. I denna process härdas bläcket av ultraviolett ljus och bildar ett fast färglager. Det torkade bläcket har då en lätt satinfinish och påminner om laminerat material. Detta ger bläcket större styrka och bättre skydd mot gulning. UV-direkttryck kräver inga tunnare eller lösningsmedel och är därför en mer miljövänlig tryckteknik.

  För att uppnå bästa möjliga tryck av dina affischer, se till att text och bilder i tryckfilen är minst 1,5 mm från kanten. All text ska konverteras till banor. Dessutom rekommenderar vi ett 3-mm utfall. Om du vill tryck stora format bör du välja en utskriftsupplösning på 70 till 150 dpi. För små format väljer du 300 dpi. Vi hjälper dig gärna med konfigureringen av ditt utskriftsjobb. Ring bara eller skicka ett e-postmeddelande!