Icon/Greenline Created with Sketch.

Ställning för banners och vepor

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Ställning för banners och vepor

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Stor Format

  Byggarbetsplats skyltar

  Stor Format

  XXL-banners

  Textilier

  Yrkeskläder

  Reklamprodukter

  Tumstockar

  Textilier

  Arbetsjackor

  Tryck på byggnadsvepor och banners

  Med hjälp av byggnadsstängselbannrar kan stängsel på byggarbetsplatser bli annonseringsutrymme. Samtidigt fungerar banners för vanligt nätstängsel som insynsskydd. Här på print24.com kan du trycka PVC-presenningskonstruktioner för att fästa på stängsel. Förutom det klassiska stängselformatet kan du också välja mellan många andra storlekar och specialformat. Starta ditt utskriftsjobb här online och konfigurera din utskriftsfil med bara några klick.


  Konstruktionsstängselbaner har en praktisk dubbelfunktion på varje byggarbetsplats. Medan den yttre ytan kan användas som reklamplats för andra företag eller för själva byggprojektet, fungerar det även som insynsskydd. Samtidigt skyddas personer som går förbi byggplatsen från skräp och smuts. 

  Vilket format ska det vara?

  Om du bara vill täcka ett litet område på din byggnadsstängsel med banners kan vi erbjuda dig utskriftsformat från 500 x 1 000 mm. Vi rekommenderar emellertid vårt standardformat på 1 730 x 3 400 mm, vilket är lämpligt för standardstängsel med dimensioner på 2 x 3,5 meter.

  Om dimensionerna på ditt stängsel avviker från standardstorlekarna kan du naturligtvis ange ett specialformat i konfigurationsmenyn. Observera att vi på print24.se också erbjuder standardstorlekar för publikhinder och byggnadsställningar.

  Robust material för byggarbetsplatser

  Vi sprintar grafik och mönster på 500 gsm PVC-presenning med CMYK-processen. Den skrapbeständiga vinylen är också rivbeständig och har hög draghållfasthet. Dessutom kan dessa de användas i alla väderförhållanden.

  Det UV-stabila materialet blir inte poröst, inte ens efter långvarig exponering för solljus. Samtidigt har bannermaterialet B1 brandsäkerhetscertifiering och är därför lämpligt för användning i offentliga utrymmen.

  Olika monteringstillbehör för dina banners 

  För att du ska kunna fästa dina banderoller erbjuder vi dig lämpliga tillbehör. Du kan välja mellan praktiska kabelbindningar såväl som öglaklämmor och fästöglor. För längsta möjliga hållbarhet rekommenderar vi att banderollerna bearbetas ytterligare av oss efter utskrift. Välj i konfigurationsmenyn om du vill få dina banners med öglor eller hemstitch. Om du väljer öglavarianten, är dessa fästa runt kanten och du kan fästa banners med kabelbindningar, fästöglor eller även rep vid konstruktionsstaketet.

  Den sydda varianten är lämplig om du vill föra en stolpe eller ett rep genom follen för att fästa banners direkt på staketet.

  Vårt tips: Rätt upphängning med öglor förutsätter att du verkligen fäster med varje ögla. Detta minskar sannolikheten för att bannern kommer att lossna från staketet på stormiga dagar på grund av den ökade vindbelastningen. 

  Beprövad utskriftsprocess CMYK

  Vi printar dina banderoller med den beprövade CMYK-färgprocessen. Denna tryckteknik har fördelen att du är helt fri att välja dina motiv. Till exempel kan du printa fotografiska bilder. För att uppnå optimal bildåtergivning bör du dock alltid vara uppmärksam på specifikationerna i faktabladet. En digital förhandsvisning kan erhållas genom att välja alternativet "Skärmprov" mot en liten avgift.