Icon/Greenline Created with Sketch.

Storformataffischer

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Storformataffischer

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Stor Format

  Ljuslåda-affisch

  Trycksaker

  Affischer

  Trycksaker

  Skyltar av kanalplast

  Reklamteknik

  Fasadvepor / Banderoll

  Reklamteknik

  Självhäftande folie

  Storformat på affischer

  Affischer med storformat i 6-ark "-formatet är klassikerna för utomhusreklam. På en yta på två kvadratmeter kan företag presentera reklamslogans, eller information på ett iögonfallande sätt. I tryck24. com, du har hittat ett pålitligt tryckföretag där du kan beställa utskrift av storformataffischer i olika format online. Om du har din utskriftsfil till hands kan du beställa dina storformataffischer från oss direkt. Om du vill annonsera i stor skala finns det verkligen inget alternativ till affärer i storformat. 


  Storformat "6-arks" affischer är testade, särskilt för reklam i stadens centrum. Annonsörer behöver inte vara stora företag; Tack vare den prisvärda tryckningen på print24.com kan små och medelstora företag också dra nytta av reklameffekterna av affärer i storformat. Vi hjälper dig gärna med ytterligare frågor du kan ha angående denna tryckta produkt. Ring bara eller ring via e-post - vi svarar under våra öppettider!

  Storformat "6-arks" affischer samt andra format

  Det mest använda formatet för storformat-affischer är ”6-ark”, med måtten 1 800 x 1 200 mm. Detta är fyra gånger storleken på en konventionell A1-affisch. På print24.com är affischer i storformat uppdelade i delar så att de är lättare att hantera när de hänger.


  Inklusive ”6-arks” -formatet består vårt urval av totalt 9 olika posterformat, till exempel de klassiska standardformaten som börjar på A4, inklusive A0 och går upp till B1.


  På print24.com kan du också skriva ut affischer i storformat i "4-ark" för affischutrymme som används av flera annonsörer.

  Storformataffischer är också tillgängliga i egna format. Välj helt enkelt önskat format från konfigurationsmenyn. Observera att du måste hålla dig mellan minsta storlek 210 x 210 mm och maximalt 841 x 1 189 mm. Alla affischformat kan skrivas ut i antingen stående eller liggande format. När du skapar utskriftsfilen, se till att du inkluderar ett 2 m utfall på alla sidor som kommer att skäras.

  Ett mångsidigt pappersval för dina storformataffischer

  Storformataffischer kan skrivas ut på olika papper på print24.com. För "4-ark" och "6-ark" kan affischpapper, offset, återvinning eller bestruket tryckpapper användas. Alla våra belagda tryckpapper är träfria, vita och dubbelbelagda. Affischpapperet är vitt, träfritt och även fukt- och alkalibeständigt. Den har en speciell beläggning och har en blå baksida. Det passar perfekt för utomhusreklam.


  Beroende på ditt formatval kan du också använda fluorescerande papper. De starka neonfärgerna i gult, grönt eller rött säkerställer att din annonsering är särskilt effektiv. Om du vill redigera dina affischer ytterligare själv med en skrivare rekommenderas offsetpapper. När du väljer ett papper, tänk på att utskrift på detta papper inte är möjligt i alla format.

  Tryck och avsluta affärer med storformatsaffischer

  På print24.com kan vi göra ännu mer av dina storformataffischer eftersom det finns flera olika efterbehandlingsalternativ i konfigurationsmenyn. Observera att dessa beror på ditt pappersval och det valda formatet.


  Du kan laminera ytan, applicera UV-spotlack på enskilda element eller få hela ytan belagd med UV-ytbeläggning. Laminering kan appliceras i matt eller glans. Stämpling av het folie eller lättnadsbeläggning är också möjliga.

  Affischtryck i CMYK eller anpassade färger

  Den beprövade CMYK-färgprocessen används för utskrift av dina storformataffischer. I menyn kan du också kombinera spotfärger som Pantone, guld eller silver (upp till A2) med CMYK.


  Ett svartvitt tryck i svart är också möjligt. Om du vill ha en digital förhandsvisning av din beställning kan du välja att få ett skärmprov mot en liten avgift.