Icon/Greenline Created with Sketch.

XXL-banners

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  XXL-banners

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Stor Format

  Byggarbetsplats skyltar

  Stor Format

  XXL-banners

  Textilier

  Yrkeskläder

  Textilier

  Arbetsjackor

  Textilier

  Jackor

  XXL-banners tryk

  Med högkvalitativa XXL-banners från print24.com kommer ditt meddelande att väcka uppmärksamhet från ett stort avstånd. Klä en hel byggnad med din utomhusannonsering och skapa uppmärksamhet. Skapa individuellt utformade jättebanners och konfigurera din order Komfortabelt online. Tryck prisvärda byggnadsfasadbannrar som passar till din stad, den aktuella säsongen eller som främjar en kommande gatufestival. Eller visa på en byggnadsställningsbanner hur byggnaden kommer att se ut när den är klar.


  Från en stor presenning till en gigantisk affisch, få upp till 15 XXL-banners tryckta i en enda beställning från vår online tryckbutik. På grund av storleken på de stora banners levereras de vanligtvis i hopfällt tillstånd. 

  Enorma eller ännu större? XXL-bannerformat på print24.com

  För att dina reklammeddelanden ska vara så effektiva som möjligt på byggnadsfasader spelar storleken roll. På print24.com skapar vi dina banners i format som börjar med 4 000 x 10 000 mm. Även dessa små XXL-banners ger dig en reklamyta på upp till 40 kvadratmeter. Bredden kan sedan ökas i steg om två meter.

  Från en bredd på 12 meter kommer längden på din fasadbanderare också att ökas, upp till det största bannerformatet på 20 x 20 meter eller 20 000 x 20 000 mm. Med detta enorma reklamutrymme på 400 kvadratmeter kommer du kunna nå din målgrupp särskilt effektivt.

  Följ specifikationerna för bildupplösning för att uppnå ett optimalt utskriftsresultat på denna skala. Dessa kan hittas på databladet. 

  Mångsidigt och mycket robust tarpmaterial

  Behöver du ett överdimensionerat visuellt skydd i form av en ställning av presenning eller ett speciellt ruggediserad fasadbaner? Vi föreslår XXL-banderolltryck på opak 500 gsm PVC-presenning. Detta högkvalitativa material är mycket tåligt och repfast.


  Det ljusa nätet är speciellt lämpat för reklammeddelanden på byggnadsställningar, på mässor eller som en markis. Till skillnad från PVC-tarp känns nätet på 300 gsm nästan filigran. På grund av dess permeabilitet för luft har den en låg vindbelastning och tål även starka vindar. 

  De så kallade stilla presenningar, ställningsbanderoller eller fasadbannrar är superlativ för utomhusreklam och måste vara mycket motståndskraftiga mot miljöpåverkan. De två vinyltygerna som är tillgängliga för XXL-banderolltryck är väderbeständiga, UV-resistenta och brandsäkra (B1-certifierade). Därför har de låg brandfarlighet och kan användas inom eller utanför offentliga byggnader.

  Hänga och fäst jättebanrarna - Vad är en Keder?

  Det finns många möjligheter att hänga eller fästa XXL-banners på byggnadsställningar, husfronter eller tak. Därför presenterar vi tre olika versioner av dessa gigantiska affischer. Vi erbjuder dig 10 cm hemstitching och den förstärkta kanten med ögon från våra klassiska presenningar. För våra XXL-banners lägger vi också till en keder med en diameter på 1 cm för över- och underkanten.

  Plastkederpärlan används för att förstärka kanten på tarpen. Den är lindad i 50 mm kederflänsen som är förenad med tarpmaterialet med högfrekvenssvetsning. Keder kan sedan sättas in i kederskenan, vilket gör den idealisk för veckfri fästning. 

  En praktisk fasthållningsremsa läggs på baksidan av presenningen om den är längre än 10 meter. Fästlisten är 5 cm bred och svetsas med kvarhållande punkter var 18 cm. Det gör den perfekt för att fästa mitten av banners på ett byggnadsställning.

  Fästbanden svetsas vertikalt på sömmarna. Stora stroppar längre än 12 m får tre kvarhållningsremsor, om de är längre än 20 m till och med fyra. Fästremsor säkerställer en korrekt fixering av stropparna till ställningen, även när det är en stark vind. Detta kommer att lindra trycket från hörnupphängningsfästen, fästa det säkert och är helt säkert för förbipasserande. 

  Beprövad utskriftsprocess för dina XXL-banners

  Vi skriver ut dina motiv i CMYK-färgtryck. Nästan alla motiv är möjliga på grund av denna tryckprocess. För att få ett optimalt utskriftsresultat i den här storleken, se till att du följer informationen om önskad upplösning. Dessa finns i databladet.

  Är du nyfiken och vill veta i förväg hur din XXL-banner kommer att se ut? Beställ ett skärmprov och granska allt innan du skriver ut. Vi lagrar en digital förhandsvisning av din beställning i ditt konto och informerar dig via e-post.