Icon/Greenline Created with Sketch.

Badrockar

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Badrockar

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Textilier

  Handdukar

  Textilier

  Gymnastikpåse - Träningspåse

  Reklamprodukter

  Solstolar

  Catering

  Flaskhängere

  Catering

  Bordspratare

  Brodera badrockar med egen design

  Oavsdett om det är på ett spahotell eller hemma ska badrocken hålla dig behaglig efter en massage eller en simtur. På print24 kan du få högkvalitativa badrockar broderade. Dessa produkter är tex idealiska för hotell eller som promoprodukt för gym och sportklubbar. Du kan enkel redigera alla din beställnigsinformation här online, och vi tar hand om broderingen professionellt och till låga priser.


  Ryktet sägar att badrockar är en av de saker som oftast blir stulen hotell. För välkända bolag kan den här förluster kan inte underskattas. Ändå är en behaglig badrock med företagets logotyp oumbärlig. Om du har dina badrockar broderat av oss kommer dina gäster och kunder dra nytta av en bra produkt som de kan bära och värma sig med efter en simning eller sauna. Den där är en perfekt service.

  Yttreliggare artighet

  Om du har en B&B, hotell, fitnessklubb eller spa kan du erbjuda dina gäster broderade badrockar av högkvalitet. De förstärkar inte bara kundlojaliteten utom fungerar även som varumärke eftersom du har ditt företagsnamn eller logo broderat på framsidan.


  Handdukar kan användas av din klubb eller förening också. Vad sägs till exempel om ditt fotbollslag liksom att ha fotbollströjor också hade badrockar med klubbens logotyp? 

  Den badrock som broderats med en logo eller en läcker design är också lämplig som en reklampresent. Du kan tillexempel ge rockar till nya medlemmar av din fitnessklubb. Dessa badrockar kan också användas för riktad kundreklam eller marknadsföringskampanjer.


  På print24.com accepterar vi beställningar med minst en upplaga av 5 rockar.

  Högkvalitet material

  För badrockar broderat vi använder högkvalitet terry tyg med en vikt av 380 gsm. Den fluffiga vita morgonrocken kan användas av båda männen och kvinnor. Tillgängliga storlekar: S/M och L/XL.

  Dessutom har våra badrockar har två sydda fickor, ett skärp med dubbla öglor och en praktisk ögla att hänga rocken i.

  Tolv-färgs broderi

  Medan transfertryck är applicerad till ytan igenom tryckning, gör broderi att det vävs in i tyget direkt. Detta särskilt hållbara broderi är också tvätttåligt och särskilt lämplig för slistarka kläder som te.x. arbetskläder. Användning av högkvalitativt garn färger ger ett färg-fast och ädelt broderi för alla designer. Samtidigt nås ett unikt utseende och känsla som gör dina kläder ser exklusiva ut.

  Du kan brodera dina badrockar med upp till 12 olika trådfärger. Du kan använda Pantone färg profil så att klubb eller företag loggor återges perfekt. Du behöver skapa spot färger för detta. Ytterligare kan vi också brodera slogans eller hela adresser på badrockarna.

  Här hittar du plats för dina motiv.

  Det finns olika motivområden att välja mellan. vänster eller höger sidan av bröst och ärmar och i mitten av nacken. Du kan ha upp till två olika område broderat på rocken. Den maximal storlek av dina motiv beror på placeringen på badrocken. 

  Bröst - vänster eller höger: 100 x 100 mm max.


  ärm - vänster eller höger 30 x 30 mm max.


  Nacke - 80 x 50 mm max.