Icon/Greenline Created with Sketch.

Filtar

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Filtar

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Fotoprodukter

  Fotomuggar

  Textilier

  Huvtröjor

  Textilier

  Sweatshirts / Pullover

  Catering

  Bordspratare

  Textilier

  Förkläden

  Få filtar med tryck

  När det blir kallare och de första löven börjar falla är det dags för mys och sköna filtar. Vad sägs om att möblera uteplatsen på ditt café eller restaurang med filtar i önskad design? Eller skulle inte en filt med tryck med ditt motiv bli en trevlig julklapp? På print24.com har du möjlighet att få filtar tryckta.Du kan välja mellan två mysiga filtar av hög kvalitet som du kan skräddarsy med dina bilder, grafik eller text.Vi använder modern tryckteknik för att säkerställa utmärkta tryck i högsta kvalitet.


  Vi kan tryck upp till 100 filtar samtidigt i upp till 10 olika versioner per beställning. Det betyder att vårt tryckeri har tillräcklig kapacitet för att fylla på filtlagret i ditt cateringföretag eller pensionat. Vårt erbjudande gäller även för privatpersoner som vill glädja andra människor med en personlig fotopresent. Få filtar tryckta nu i utmärkt material och tryckkvalitet till ett förmånligt pris på print24.com!

  Skräddarsydd fleecefilt eller sherpafilttryck

  Vi erbjuder två olika varienter av filtar. De klassiska, extra fluffiga fleecefiltarna är gjorda av 100 % polyester, som är certifierad enligt OekoTex 100-standarden. Dessa filtar väger 250 gsm och är inte bara krammjuka, utan kan även enkelt tvättas i 30°C i tvättmaskinen. Våra sherpafiltar är även certifierade enligt OekoTex 100. Själva materialet består av 100% återvunnen polyester.

  Med 490 g/m2 är Sherpa-filtarna nästan dubbelt så tjocka som fleecefiltarna och ger mysig värme i soffan eller ute på terrassen höst och vinter. Materialet är mycket mjukt och har inga veck. Så oavsett hur din tryckta sherpafilt ligger så kommer den alltid se snygg och smidig ut. För att bevara den höga kvaliteten och trycket på dina filtar, se till att följa bifogade tvättråd.

  Stort tryckområde för dina designidéer

  De klassiska fleecefiltarna kan tryckas på en yta av 1 300 g1 800 millimeter. För sherpafiltarna har du en tryckyta på 1 200 gånger 1 500 millimeter till ditt förfogande. När du skapar utskriftsfilen, se till att du lägger till 25 millimeter utfall till vänster och höger och 75 millimeter på toppen och botten. Annars är du väldigt flexibel när du designar dina filtar.

  För restauranger är det en bra idé att designa produkterna i din företagsdesign och med din slogan. Som presentidé är dessa filtar perfekta, t.ex. tryckt med en bild på barnbarnen som julklapp till mormor och morfar. Eller med ett foto på hunden som hundfilt till den lilla fyrbenta vännen? Låt din kreativitet flöda.

  Sublimeringstryck av hög kvalitet för utmärkt färgåtergivning på tyg

  Överför utskrift

  Med den digitala överföringsprocessen trycks motiv och typsnitt i CMYK på ett underlagspapper och överförs sedan till tyget med en överföringspress. Vid transfertryck kan platta färger såväl som de finaste färggradienterna, till exempel i foton, representeras på ett briljant sätt. Genom att trycka på en vit transferfilm återges färger perfekt, eftersom bakgrunden inte lyser igenom. Dessutom kännetecknas transfertryck av hög konturskärpa och täckning. En ytterligare fördel är utan tvekan tygets och färgens oberoende, vilket uppnås genom transfertryck. Oavsett vilka textilier som trycks är tryckets utseende identiskt på alla tyger.