Icon/Greenline Created with Sketch.

Förkläden

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Förkläden

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Textilier

  Kockrockar

  Textilier

  Kepsar

  Catering

  Menyer

  Catering

  Servetter

  Catering

  Ölunderlägg

  Få förkläden med tryck eller brodyr

  Oavsett om det är inom restaurangbranschen eller i köket hemma, spelar förkläden en väsentlig roll. På print24.com kan du anpassa midjeförkläden eller ha klassiska hakförkläden broderade som en presentidé. Du kan välja mellan flera versioner i sex olika färger, på vilka vi kan trycka eller brodera upp till två mönster för dig. Du kan starta din beställning här online med bara några klick via vår konfigurationsmeny.


  På print24.com har du möjlighet att professionalisera intryket av din catering- eller säljteam. Till exempel kan du anpassa en uppsättning bistroförkläden med din företagslogotyp för de anställda som jobbar på kassan. Ett annat alternativ är anpassning av midjeförkläden för din bar. Dessutom är anpassning av förkläden på print24.com också perfekt för återförsäljare som vill förfina plaggen med sin egen design innan de säljer dem.

  Fyra olika förkladen versioner för anpassat design

  Det traditionella halv-förklädet är ett enkelt men effektivt förkläde för cateringbranschen. Bakom baren eller för servering är denna produkt oumbärlig. Den korta längden lämnar gott om benutrymme.

  De typiska bistroförklädena är något längre, vilket gör dem idealiska för barista eller för servering på kaféer. Dessa finns i vitt, rött, grönt, blått, marinblått och svart. Bistroförkläden, även kändt som serveringsförkläden, är praktiska för att klä din personal enhetligt. Tryckta eller broderade bistroförkläden ger ett riktigt blickfång med individuellt tryckta budskap!

  Hakförkläden är å andra sidan, framför allt perfekt för matlagning eller bakning eftersom det skyddar dina kläder från stänk av sås eller annat stänk. Beställ ditt eget hakförkläder med en individuell logo eller slogan! en bra presentidé till hobbykockar.

  Många storlekar som passar olika krav

  När det gäller material och utförande kan du lita på verklig professionell kvalitet till ett rimligt pris. Alla förkläden är gjorda av en robust och lättskött blandning av 65 procent polyester och 35 procent bomull.

  Midjeförkläde mäter 90 x 50 cm, bistro förkläde 100 x 75 cm, hakförkläde 60 x 80 cm.

  Stort urval av färger

  Bistroförkläde i färgerna blå, grön, marinblå, röd, svart och vit 

  Smörkläden i blå, grön, marinblå, röd, svart och vit 

  Midjeförkläde i färgerna blå, grön, marinblå, röd, svart och vit

  Bearbetningsmetod för förkläden

  Med den här produkten hakan du välja mellan transfertryck eller brodyr. Bistrosförkläden, hakförkläden och midjeförkläden kan dekoreras med broderi av hög kvalitet.

  Broderi

  Medan motiv appliceras på ytor genom tryckning, broderi gör det möjligt att väva dem direkt i textilier. Detta särskilt slitstarka broderi, som också är motståndskraftig mot tvätt och ljus, är särskilt lämplig för arbetskläder. Användningen av högkvalitativa garnfärger skapar färgsnabba och ädla utseenden och broderikonstruktioner. Samtidigt uppnås en unik "look och känsla" som gör att dina kläder ser exklusiva ut.


  Dessutom är individuellt transfertryck också möjlig med dessa tre versioner. Vi trycker din logo eller ditt personliga meddelande med praktiskt digitalttryck på ditt grillförkläde.


  Transfertryck

  Med denna process är motiv och fonter tryckt i CMYK på ett backingpapper och överförs sedan till tyget med en öscreenpress. Platta färger såväl som de finaste färggradienterna, till exempel på foton, kan återges med hög detaljrikedom. Genom att trycka på en vit transferfölie återproduceras färgerna perfekt, eftersom bakgrunden inte lyser igenom. Dessutom kännetecknas transfertryck av hög konturskärpa och täckning. En ytterligare fördel är utan tvekan oberoende av tyg och färg, vilket uppnås genom transfertryck. Oavsett vilka textilier som trycks är resultatet identiska på varje tyg. 

  Här kan du placera dina motiv

  Beroende på den valda modellen kan du välja olika positioner där ditt motiv kommer att tryckas eller broderas. Till exempel är broderier möjliga i lårområdet eller på bröstet.

  Du kan också få ditt önskade motiv broderat i mitten. Det är också möjligt att ha två olika motiv på två olika positioner på förkläden. Kom dock ihåg att olika utskriftsmetoder inte kan kombineras.

  Bistroförkläde och halvförkläde 

  • Broderi 
  • Lår - vänster eller höger: 100 x 100 mm 

           

  Transfer tryck 

  • Främ - i mitten: 250 x 150 mm 
  • Lår - vänster eller höger: 100 x 100 mm 
  • Ovanför knäet - i mitten: 70 x 60 mm 

  Hakförkläden

  • Broderi
  • Haklapp - i mitten: 100 x 100 mm
  • Lår - vänster eller höger: 100 x 100 mm


  Transfer tryck

  • Främ - i mitten: 250 x 150 mm
  • Haklapp - i mitten: 100 x 100 mm
  • Lår - vänster eller höger: 100 x 100 mm
  • Ovanför knäet - i mitten: 70 x 60 mm