Icon/Greenline Created with Sketch.

Handdukar

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Handdukar

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Textilier

  Badrockar

  Textilier

  Gymnastikpåse - Träningspåse

  Reklamprodukter

  Solstolar

  Catering

  Bordspratare

  Catering

  Flaskhängere

  Få handdukar tryckta

  Broderade handdukar är perfekta för hotell och restauranger men är också en bra gåva till dop, bröllop eller födelsedagar. Här på print24.com kan du ha duschhanddukar, gästhanddukar och klassiska handdukar specialanpassade i upp till 12 färger. Beställ här online med bara några klick.


  Brodering av handdukar, främst för hushållet, var viktigt för några decennier sedan. Denna tradition har glömts bort sedan dess, men broderade handdukar för hemmet börjar på modet igen. Gästhanddukar broderade med familjens initialer ger en enkel elegans. På print24.com kan du ha handdukar broderade som privatperson eller företag. 

  Broderade handdukar för hotell eller spa

  Driver du ett hotell, pensionat eller B&B? På print24.com kan du få handdukar borderade i ditt företags design. Vi kan brodera dina gästhanddukar eller badlakan med ditt företaglogo eller vilken text som helst. Tack vare modern brodyrteknik är även flerfärgad brodyr möjligt. Brodyr lämpar sig också för hälsocenter, fitnesscenter eller av fysioterapeuter.


  Det hjälper dig att skapa en professionell bild och du kan skämma bort dina kunder med högkvalitativa handdukar.

  Brodera handdukar för bröllop, dop eller födelser

  Handdukar broderade med ett barns namn och födelsedatum gör en mycket individuell gåva. Till exempel badlakan i denna design är en perfekt present för födslar eller dop.


  Broderade handduks-set är också en mycket trevlig presentidé för bröllop. Här kan förnamnen på brudparet eller deras delade efternamn broderas. 

  Högkvalitativt material och utmärkt yrkesskicklighet

  Du kan välja mellan två material för dina handdukar: frotté eller velour. Beroende på valet finns olika storlekar och bearbetningstyper tillgängliga i varje fall.


  För broderiet av dina handdukar använder vi högkvalitativt frottétyg tillverkad av 100% bomull med en tjocklek av 400 gsm. Du kan välja mellan en badlakan som mäter 700 x 1400 mm en handdukar som mäter 500 x 1000 mm och en gästhanddukar som mäter 300 x 500 mm


  Produkterna har en praktisk sydd hängare och kan tvättas i maskin vid 60 ° C. Följ våra tvättinstruktioner så att du kan njuta av din produkt i en lång tid framöver.


  Velourversioner är gjorda av 50% bomull (absorberande baksida) och 50% polyester (front för tryck) med en vikt på 280 gsm. Dessa finns som en 500 x 1000 mm handduk, en 700 x 1500 mm duschhandduk och en 1500 x 2000 mm bastuhandduk.


  Vi rekommenderar att man tvättar velourhanddukarna i 30°C och inte använder blekmedel. Vänligen följ våra tvättråd så att du kan fortsätta att njuta av din produkt under lång tid.

  Klara färger till dina handdukar


  På print24.com kan handdukarna broderas eller tryckas i olika färger, beroende på vald version:

  Beige, blå, mörkgrå, mörkgrön, gul, ljusgrön, mörkblå, turkos, orange, röd, svart, vit


  Tänk på den valda handdukfärgen när du väljer dina broderfärger så att ditt motiv visas till dess bästa fördel.

  Modernt broderi i 12 färger

  Medan motivet appliceras på ytan vid tryckning, möjliggör broderi för att väva motivet in i textilen.broderi är hållbart och beständigt mot tvätt och ljus. Användning av högkvalitets garnfärger ger färgfast och ädelt utseende, samtidigt som en unik känsla uppnås som ger dina handdukar ett exklusivt utseende


  På print24.com kan du välja upp till 12 färger för broderingen av dina handdukar. Trådfärger kan väljas från Pantone-spektrumet, så även en komplex grafik kan förvandlas till broderier. Vi hjälper dig gärna med ditt val av färger. För information om hur du skapar färger för din beställning, se faktabladet.

  Högkvalitativt sublimeringstryck för utmärkt färgåtergivning på tyg

  Handdukar tillverkas också i praktiskt transfertryck. Motiv och font är tryckt i CMYK på ett bakpapper och överfört till tyget med en överföringsfolie reproduceras färger perfekt eftersom ytan inte lyser igenom. Vidare kännetecknas överföringstrycket av en hög kontorskärpa och täckning. Utan tvekan finns det en annan fördel med tyg och färgoberoende vilket uppnås genom överföringstrycket. Oavsett vilka textiler som är utseendet på trycket är identiskt på varje textil.

  Tillräckligt med utrymme för din anpassning

  När du broderar placeras ditt motiv på kanten av frottéhanddukarna. Området för broderi är 170 x 40 mm. Detta gäller såväl klassiska handdukar som gäst- eller badlakan.

  Du kan få velourhanddukarna tryckta över hela framsidans yta. Detta ger dig tillräckligt med utrymme för din kreativitet och motiv.