Icon/Greenline Created with Sketch.

Kepsar

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Kepsar

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Textilier

  Kockrockar

  Textilier

  Långärmade tröjor

  Textilier

  T-shirts

  Textilier

  Pikétröjor

  Textilier

  Träningströjor

  Få kepsar tryckta eller med brodyr

  Denna keps är ett fashionabelt tillbehör och praktiska huvudbonad allt i ett. Det gör kepsar till det perfekta reklambörarna. På print24.com kan du få kepsar tryckt på ett professionellt sätt med dina anpassande designer till låga priser. Alternativt kan du ha dem broderade. Du kan välja mellan 2 olika designer från ett stort urval av färger. Skapa din tryckfil här online med bara några klick och starta beställningen på en gång. Denna keps har funnits länge.


  Det bars redan i mitten av nittonhundratalet av basebollspelare i New York Yankees-laget. Det var dock inte förrän den 1970-talet som kepsen blev mer populär som streetwear. Idag är baseballkepsen både ett modeplagg och en praktiskt huvudbonad för de i uniform, liksom en keps för klubbar och grupper.

  Baseballkepsar som Reklam-gåvor

  På print24.com kan du dra nyttja av den stora populariteten för baseball kepsar bland yngre målgrupper och ha kepsar skapat med din designer, slagord eller ordspråk. Du kan välja mellan stiliga eller trendiga färger som kan kombineras med din design. Som en reklampresent kepsen lämplig för byråer samt träningsklubbar eller start-ups.

  Tryck baseballkepsar för klubbar och föreningar.

  Vill du fortfarande ha stiliga kepsar till deltagarna? Eller behöver du en baseball keps med anpassad design till din sportklubb? Vill du ha kepsar tryckt med logo av din skola eller ditt universitet ? Då har du kommit till rätt plats hos print24.com. Våra produkter är inte bara riktad mot företagskudner utan också mot klubbar och andra grupper. Vår baseballkeps tryckning är också lämplig för privatbruk tex på svensexa. 

  Vi erbjuder två typer av baseballkepsar med tryck. Den klassisk nätkepsen är tillverkat av robust polyester och med nät på baksidan ger en väldigt bra ventilation. Den andra version tillverkad av 100% bomull och är lite mjukare och mer elastisk. Både bomull och nät kepsen bestå av 5 trendig paneler . Våra baseballkepsar är uni-size kepsar men de kan enkelt justeras till vilken huvud-form som helst. Med nätkeps är storleken justerbar vid en praktisk "click & snap" fästanordning medan däremot bomullkepsar har storleken som är justerbar med hjälp av Kardborrband. Båda basekepsa varienter har sex olika dekorativa sömmar på toppen. 

  Våra basekepsar en plastskydd som ger regnskydd. Våra bomullkepsar har satinfordrade svettband och meshkepsen utrustas med ett modesvettband. Bomulls kepsen har också fyra broderade lufthål för en bekvämt användning.

  Två versioner i ett urval av olika färger

  Nät kepsarna kan tryckas i olik afärger. Klassiska kombinationer inkluderar svart och vit eller orange och vitt. 

  Våra bomullkepsar är tillgängliga i olika färger. När du skapar tryckfilen notera vänligen hur designen skall se ut på bakgrundsfärgen du väljer. Bomullkepsarna är tillgängliga i svart, grönt, rosa eller gula färger

  Mesh-Kepsar:

  Blå, Bourgogne, Mörkgrå, gul, kaki, ljusgrå, marinblå, olivgrön, svart, vit, 

  Ljusgrå / vit, neonrosa / vit, oliv / vit, orange / vit, röd / vit, kungblå / vit, svart / vit 

  Bomull-Baseball kepsar:

  Atlantblå, blå, vinröd, brun, mörkgrön, gul, grå, marinblå, orange, rosa, rosa, röd, svart, vit

  Broderi eller tryckning

  Vi kan trycka dina kepsar digitallt med CMYK fyr-färg process eller med brodyr.


  Transfer tryckning

  Motiv och fonter trycks med CMYK på backing papper och överförs till tyget med en transfer press. I transfertryck kan platta färger samt finaste färg-gradienter representeras på ett brijlant sätt. Med tryckning på en vitt transfer folie är färger reproducerade perfekt eftersom bakgrunden inte skiner igenom. Transfer tryck kännetecknas av hög-kontur skärpa och täckning. En fördel är friheten av tyg och färg som uppnås med transfer tryck, Oavsett vilka textiler det tryckas på är utseendet lika på varje tyg. Det finns två olika storlekar av tryckområde tillgängliga på framsidan av kepsar. 100 x 50 mm eller 50 x 50 mm. Tack vare CMYK tryckning kan även foto eller multifärgad grafik tryckas på bomull eller mesh keps.

  Broderi

  Detta alternativ är broderi av hög kvalitet. Medan motivet är applicerat på ytan med tryck, sys broderi direkt in i textilen. Broderi är hållbart och beständigt mot tvätt och ljus och är särskilt lämpligt för slitstarka klädser, tex arbetskläder. Användning av högkvalitettråd,ger fasta färger och exklusivt utseende. Samtidigt ger det ett unikt utseende och känsla. Broderat motiv kan inkludera upp till 12 olika färger inkluderat i vår Pantone katalog.