Icon/Greenline Created with Sketch.

Mattor

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Mattor

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Textilier

  Dörrmattor

  Reklamteknik

  Mässväggar

  Textilier

  Kuddar

  Stor Format

  -25%

  Hängande banner

  Reklamteknik

  Golvdekaler

  Låt mattor tryckas

  Du letar efter en attraktiv designad matta, men du gillar inte färgerna eller designen? Du vill utforma entrén eller kontorsutrymmen anpassade till din företagsdesign? Varför inte låta trycka mattor med dina motiv. Tack vare moderna tryckmetoder har du stor frihet i valet av dina motiv.


  Allt är möjligt, från fotomattor till tryckning i företagets färger. Hos print24.com kan du välja mellan tre olika versioner i olika storlekar. Även på runda mattor är tryck inget problem. Alla produkter är lätta att rengöra och hållbara. Har du dina tryckdata redan till hands kan du konfigurera ditt mattryck online här.

  Högkvalitativ design av lättskött material

  Vi trycker mattor i tre olika utföranden. Letar du efter en robust och samtidigt billig modell, rekommenderas Basic-varianten. Dessa mattor är gjorda av 900 g/m² polyester. Detta gör dem mjuka och samtidigt lättskötta.


  Premium-mattorna är tillverkade av 1 200 g/m² tät polyamid. De något tjockare mattorna kan tryckas i två rektangulära format. Det speciella med premium-mattor är att de också kan beställas och tryckas runda.

  Bestämmer du dig för Ultrasoft-mattor, får du ett särskilt mjukt material av en 1 200 g/m² blandning av polyester och polyuretan. Dessa "mysmattor" lämpar sig utmärkta för den individuella utformningen av barnkammaren eller som mysiga mattor i vardagsrummet.


  Alla mattor har en halkskyddad undersida och erbjuder därför en hög säkerhet. Premium- och Ultrasoft-mattor är kantsydda, Basic-mattor är tillskurna.

  Mattor i många storlekar, även runda

  Vi trycker mattor i olika storlekar. Det speciella med Basic-produkterna: De finns inte bara i standardstorlekar som 1 200 x 800 eller 1 500 x 1 000 millimeter, utan även extra långa i 1 500 x 10 000 eller 1 500 x 20 000 millimeter. Detta innebär att du med upp till 20 meter långa mattor även kan utforma stora kontor, receptioner i företag eller myndigheter individuellt med mattor.


  Våra premiumprodukter finns i fyra storlekar, rektangulära i 1 000 x 800 och 2 000 x 1 500 samt runda i diametrar på 1 000 och 1 800 millimeter. De extra mjuka Ultrasoft-mattorna kan beställas i en standardstorlek på 1 600 x 1 000 millimeter.

  Du kan utnyttja hela mattans yta för trycket. Du kan naturligtvis trycka din logotyp eller slogan i ett motiv. Detta kan vara perfekt om mattorna säljs av en återförsäljare som vill använda varumärkeseffekter med en logotyp.

  Högkvalitativt tryck för dina mattor

  Vi trycker i fyra färger med s.k. termiskt sublimeringstryck. I detta förfarandet trycks motivet först spegelvänt på ett specialpapper. Detta papper pressas sedan vid höga temperaturer på mattans yta. Därvid överförs motivet till mattan.

  Resultatet är ett färgstarkt och intensivt tryck som tål större påfrestningar. Detta är viktigt om dina mattor läggs ut i entrén där många människor trampar av sig varje dag.

  Få upp till 50 mattor tryckta på en gång

  Vi trycker upp till 30 mattor per beställning för dig, i varianten "Ultrasoft" till och med upp till 50 stycken. Naturligtvis kan även enstaka mattor tryckas. Detta gör det möjligt för dig som privatperson att skapa en individuell gåva till en födelsedag eller födelse. Efter tryckningen levereras mattorna hoprullade och förpackade.

  Högkvalitativt material, utmärkt tryckkvalitet och förmånliga priser: Tryck mattor nu hos print24.com!


  Vill du beställa fler tryckprodukter? Vi kan också trycka banderoller, T-shirts eller kalendrar åt dig.