Icon/Greenline Created with Sketch.

Sockor / strumpor

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Sockor / strumpor

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Textilier

  Träningströjor

  Textilier

  Kepsar

  Textilier

  Träningsväskor och gymväskor

  Textilier

  Träningsbyxor/shorts

  Textilier

  Jackor

  Köp billiga strumpor med dina tröjor

  Om du har dina tröjor eller lagkläder tryckta eller broderade på print24.com, kan du också köpa matchande strumpor från oss på nätet till låga priser. Du kan välja mellan högkvalitetsstopp eller fotbollstrumpor, som redan används av många sportlag. Med bara några få klick kan du beställa upp till 100 par strumpor per beställning online.


  Vårt mål är att förse fotboll och andra idrottslag med utrustning av hög kvalitet till ett rimligt pris. Vi på print24.com har också förtroende för den pålitliga kvaliteten på dessa produkter. Det är därför vi inkluderar träningströjor av hög kvalitet i vårt sortiment, som du kan ha specialtryckta eller broderade.

  Vilka sport är sockor lämpliga för?

  Sockorna tillgängliga från print24.com är lämplig för lag som spelar alla typer av sport. Du kan till exempel beställa strumpor online för fotboll, rugby, amerikansk fotboll eller basebollag. Våra kunder inkluderar också hockey- och basketklubbar.

  Det är klart att vårt urval är perfekt för sponsorer som vill utrusta sitt lag eller sin klubb med en komplett set av utrustning för planen eller för träning. Observera att strumporna levereras otryckta.

  Strumpor eller fotbollsockor

  Vi erbjuder två olika typer av strumpor. De klassiska strumporna har använts av fotbollslag i många år. Dessa strumpor finns i två storlekar för barn och vuxna och är tillverkade av 100 procent robust polyester. De ger gott om utrymme för benskydd och kan väljas i lämplig färg för att passa dina tröjor.

  Fotbollstrumpor erbjuder ännu mer stöd under spelet och är praktiska eftersom de kan bäras utan andra strumpor. Visuellt kan fotbollstrumpor vara den mer tilltalande versionen.

  Flexibla storlekar för unga och vuxna

  Strumpor finns i två storlekar för unga och vuxna. Fotbollstrumpor kan beställas i två variabla storlekar: 39 till 42 och 43 till 46. Ett storleksurval ges eftersom materialet är så flexibelt att det anpassar sig till foten.

  Olika färger för att matcha klubbtröjan

  Båda versionerna finns i färgerna gul, grön, ljusblå, marinblå, röd, svart och vit och matchar därför de vanliga klubbfärgerna. På detta sätt kan du perfekt komplettera dina tröjor tryckta på print24.com och beställa fullständiga jerseyset för din sport- eller refereelag.