lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Created with Sketch. Created with Sketch.

Sporttröjor

Bättre utskrift på nätet!

Sporttröjor

Sporttröjor
 • Polyester
 • Spelartröja
 • Röd/vit
 • Medium
 • Flockfolietryck
 • 1 Styck
 • 1 Motiv
 • Levereras den Finland
 • Antagligen till Torsdag, 02.06.2022
 • Överför utskriftsdata senare
 • Gratis filkontroll

24,82 € | 30,78 €

| 4,80 € | 5,95 €

Sporttröjor
Polyester, Spelartröja, Röd/vit, Medium, Flockfolietryck, 1 Styck, 1 Motiv, Levereras den Finland, Antagligen till Torsdag, 02.06.2022, Överför utskriftsdata senare, Gratis filkontroll

24,82 € | 30,78 €

| 4,80 € | 5,95 €

Textilier

Träningsbyxor/shorts

Textilier

Kepsar

Textilier

Träningsväskor och gymväskor

Textilier

Träningströjor

Textilier

Sockor / strumpor

Få sporttröjor tryckta

Spelare- och målvaktströjor av hög kvalitet bidrar till ett idrottslags professionellt intryck. Med dem kan spelarna representera sin klubb hemma eller när de spelar borta. På print24.com kan tryck tröjor i utmärkt kvalitet och Välja mellan olika färger och storlekar. Tryckoriginalet för sporttröjorna kan konfigureras enkelt online. 


Ett lag utan tröjor är svårt att identifiera som ett lag. Därför är sporttröjor en viktig del av klubbutrustningen för handbollslag, fotbollslag eller hockeyklubbar. På print24.com har du hittat en ideal leverantör som du inte bara kan beställa tröjor, utan också få dem professionellt tryckta. 

Spelare tröjor och målvakttröjor

Sporttröjorna tillberkas av robust polyester och eftersom de är av finaste kvalitet säkersktäller de den högsta andningsförmågan och optimal borttagning av fukt.


Den rätt storlek för varje lagmedlem

dessa långärmade sporttröjor är tillgängliga i storlekar XXS till XXL


Spelaretröjor:

XX-Small, X-Small, Small, Medium, Large/X-Large, XX-Large


Val av färger som matchar klubben

När du trycker spelartröjor kan du välja mellan olika färgkombinationer, t.ex. vitblå, vit-svart, röd-vit och många fler.


Spelaretröjor: 

Blå / vit, gul / blå, grön / svart, ljusblå / vit, marinblå / vit, röd / vit, rubin / ljusblå, vit / blå, vit / svart :

Blue/White, Yellow/Blue, Green/Black, Light blue/White, Navy/White, Red/White, Ruby/Light blue, White/Blue, White/Black

På samma sätt beställer du en produkt gjord av 100% polyester om du väljer att trycka en målvaktströja. Denna tröja har armbågsstoppning och nätinsatser för optimal andningsförmåga.


Långärmade målvakttröjor är tillgängliga i storlekarna XXS till XXL.


Målvakttröjor:

XX-Small, X-Small, Small, Medium, Large/X-Large, XX-Large


Med långärmad tröja kan du välja mellan färgerna röd, gul och grå.


Målvaktströjor:

Gul, grå, röd

Få tröjor individuella tryckta tröjor med hjälp av flockfoil eller flexfolie tryckning

Det finns två tryckprocesser att välja från : Flexfolie tryckning och flockfolie tryckning. Denna produkt kan tryckas individuell i både flockfolie och flexfolie tryckning. Båda processer innehåller en transfertryckprocess där tryckmotiv är "överfört" till textilen vid hjälp av bärarmaterial. Den flexfolie använt för flexfolie tryckning innehåller en bararfolie , en färgad folielager och en lager av varmsmältlim. Flock transfer tryckning använder en speciell flock transferfolie som ger trycket en typisk fluffy, sammetslen känsla.

Det önskade motivet skärs från de förfärgade folierna och "svetsas" till textilen genom värme. Med flexo-folietryckning och flockfolietryckning finns ett brett utbud av färger tillgängliga och överföringsprocessen som används gör det möjligt att arbeta med absolut bläcktäckning. En annan fördel är den långa hållbarheten hos detta tåliga och rivbeständiga tryck.

Få spelarens nummer och / eller ett motiv tryckt på tröjor

Du kan få våra tröjor tryckta med spelarenummer eller dina egna mönster. Färgval, spelarnummer (1 till 99) och spelarens namn kan redigeras i kundvagnen. Faktabladet innehåller också en översikt över spelarnummer och tillgängliga färger. Font Arial Bold används som standard för spelarens namn.


Din tryckdesign till exempel med klubbnamn, emblem eller logo, kan tryckas av oss på bröstet eller på ryggen. Självklart kan vi också trycka spelarenummer på bröstet och/eller ryggen

Spelarens nummer och spelarnamn: 

Spelarnummer bröstet vänster 

Spelarens nummer bak 

Spelarnas bröst vänster + bak 

Spelarens namn bak+ spelarens antal tillbaka: 280 x 360 mm 

spelarens namn bak + spelare nummer bröstet vänster + baka 


Eget motiv:

Fram - i mitten: 250 x 140 mm

Beställ tillsammans med praktisk tillbehör.

På print24.com kan du komplettera dina tröjor med praktiska spelarhaklappar i rött, blått, grönt, gult eller orange.

Praktiska handskar för spel eller träningspass på vintern finns också tillgängliga. Observera att dessa produkter levereras utan tryck.