Icon/Greenline Created with Sketch.

Toppluva

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Toppluva

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Textilier

  Jackor

  Textilier

  Kepsar

  Textilier

  Huvtröjor

  Textilier

  Gymnastikpåse - Träningspåse

  Fotoprodukter

  Mobilskal

  Toppluva Mössa med tryck

  BToppluvor har varit en populär modetrend i flera år nu. De kan användas i sport, eller en stor mössa kan bäras som ett fritidsplagg. Här på print24.com kan du anpassa dessa trendiga mössor och få dem broderade professionellt med din design. Du kan välja mellan olika färger för klassiska eller stora luvor. Konfigurera din beställning här online med bara några klick..


  För de ynga är toppluvan oumbärlig. Här på print24 erbjuder vi 2 olika versioner. Den traditionell mössan "Classic" och den rintern "extra stor". Denna praktiska mössa håller huvudet varmt, men är också ett modeplagg. Du kan dra nyttja av denna popularitet och få toppluvan broderad som presentreklam. Särskilt rekommenderat här är de extra stor modellerna. Dessa är särskilt väl mottagna av de, som tillhör målgruppen under-25. 

  Toppluvor för klubbar och föreningar 

  Vad sägs om att utrusta ditt favorit fotbollslag med en broderad mössa med klubb emblemet till vintern ? Eller vadsägs om anpassad-brodyr mössan för dina klubmedlemmar? Vi skulle gärna vilja hjälpa dig med vilka frågor som helst gällande konfiguration och design. Bara ringa oss eller kontakta oss via mejl. Vi vill självklart svara på alla dina frågor.

  Beanies broderat för återsäljare

  Om du är kreativ och vill anpassa toppluvar med din egen designer och sälja dem är print24.com perfekt för dig. Den mössa vi använder känneteckna en väldigt hög nivå av yrkesskiklighet. Samtidigt kan du förvänta dig en hög kvalitetes nivå av oss.

  Toppluvor och mössor av utmärkt kvalitet

  Våra mössor kännetecknas av utmärkt kvalitet och optimal passform. Vår klassisk modell är dubbelstickad. Det är tillverkad av 100% polyacrylic och är garanterad att hålla varje huvud varmt.


  Den moderna Oversize modellen tillverkas av jersey av hög kvalitet. Den 2-lager Oversize beanie består av 95% bomull och 5% elastane.

  Färgval för beanies

  På print24 kepsar kan tryckas i olika färger beroende på designval.

  Oversize  

  Greying, Navy, Black

  Vänligen tänk på alt möss färg när du väljer dina tryckfärger så att dina motiv syns.

  Classic  

  Off-vit, blå, mörkgrön, gul, ljusgrå melange, marinblå, orange, rosa, röd, svart 

  Broderi av hög kvalitet

  Medan motiv appliceras på ytan via tryckning, möjliggör brodyr dem att vävas direkt in i tyget. Denna särskilt hållbara brodyr är också beständig mot tvätt och ljus och är slitstark som tex arbetskläder. Högkvalitativa garnfärger ger ett färgfast och ädelt utseende.

  Det är ett unikt utseende och känsla som gör att din kläder ser exklusiva ut. Dina toppluvor kan broderas i 12 olika trådfärger. Det möjliggör detaljerade brodyrdesigner. För brodering används full-tone tråd färger. Det finns ett område av 100 x 50 mm på framsidan av mössa för din design

  Motiv i pannan 

  Ett område av 100 x 50 mm tillgängligt på framsidan av Classic och Oversize kepsar som en justebar sektion.