Icon/Greenline Created with Sketch.

Träningsbyxor/shorts

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Träningsbyxor/shorts

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Textilier

  Träningströjor

  Textilier

  Kepsar

  Textilier

  Träningsväskor och gymväskor

  Textilier

  Gymnastikpåse - Träningspåse

  Textilier

  Jackor

  Få shorts med tryck

  Shorts är en integral del av lagkläderna för fotbolls-, basket- eller handbollslag samt för andra idrottslag. Tillsammans med tröjan säkerställer de att laget skapar ett enhetligt intryck. I print24.com har du hittat en professionell leverantör som kan trycka shorts med spelarnummer eller specielltillverkad design till dig, allt i professionell kvalitet. Välj önskade shortsstorlekar och färger online, konfigurera din tryckfil och få tryckta högkvalitativa shorts här!


  Är du en sponsor som vill utrusta ditt hemmaklubbs lag med sportshorts av hög kvalitet? Eller tillhör du en klubb och har fått uppdraget att hitta en leverantör för billiga, högkvalitativa tryckning av sportshorts? I båda fallen har du kommit till rätt plats på print24.com. Som ett av de största tryckföretagen i Europa är vi optimalt utrustade för textiltryck och kan erbjuda dig inte bara utmärkta sportkläder utan också professionell anpassning till rimliga priser.

  Beprövade kvalitet för våra träningsbyxor/ shorts. 

  Våra shorts tillverkas av utmärkt material och med yrkesskicklighet till ett ågt pris. Dessutom är alla våra produkter perfekta för att anpassas för tryck och broderi.


  De träningsbyxor som finns tillgängliga här är tillverkade av 100 procent hållbar polyester och har ett praktiskt dragband och ett nätbelägg.

  Matchande storlekar och färger för din klubb

  De träningsbyxor vi trycker kommer i färgerna ljusblå, röd, gul, svart och marinblå, i storlekarna XXS, XS, S, M, L / XL och XXL.


  Placering av spelarnummer och eget motiv

  Spelarens nummer: Byxa - vänster: 80 x 100 mm 

  Eget motiv: Byxben - höger: 80 x 100 mm  Olikal tryckalternativ för dina sport- och fotbollshorts

  Det finns två alternativ att välja mellan för tryck av sport-shorts på print24.com. Du kan använda ditt motiv med antingen flockfilm eller flexfilmtryck. Båda processerna är en transfer tryckprocess där tryckmotivet "överförs" till textilen med hjälp av ett bärarmaterial. Flexfolien som används för flexfolieutskrift består av en bärfolie, en färgad folielag och ett skikt med smältlim. Flocköverföringstryck använder en speciell flocköverföringsfolie, vilket ger trycket en typiskt fluffig, sammetaktig känsla.

  Det önskade motivet skärs från de förfärgade folierna och "svetsas" till textilen genom värme. Med flexo-folieutskrift och flockfolie-utskrift är ett brett urval av färger möjlig och transferprocessen som används gör det möjligt att arbeta med absolut bläcktäckning. En annan fördel är den långa hållbarheten hos detta tåliga och rivbeständiga tryck.

  Beställ spelarhandskar samtidigt

  På print24.com kan du tillägga din beställning av tryckta shorts med matchande träningsbikar eller spelarhandskar. Dessa tillbehör har beprövad kvalitet och är designade för hållbarhet.

  Dessa produkter levereras otryckta. I konfigurationsmenyn kan du välja önskad storlek och färger.