Icon/Greenline Created with Sketch.

Träningströjor

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Träningströjor

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Textilier

  Träningsbyxor/shorts

  Textilier

  Kepsar

  Textilier

  Träningsväskor och gymväskor

  Textilier

  Gymnastikpåse - Träningspåse

  Textilier

  Jackor

  Få träningströjor tryckta

  En träningströja är perfekt för sport. Idrottslag använder dessa tröjor för träning eller bär kläderna under sina fotbollströjor. På print24.com kan du trycka funktionella tröjor med flockfilm eller flexfilm. Vi trycker högkvalitativa produkter i olika färger. Det finns sex olika utskriftsområden att välja mellan. Varje tröja kan tryckas med upp till två mönster. Vill du komma igång direkt? Konfigurera dina tryckta produkter direkt här online .


  Är du sponsor för din favoritklubb eller har din förening beslutat att köpa nya lagkläder? På print24.com, har du kommit till rätt plats. Här kan du få ditt lags tröjor anpassa eller tryckas i grupp. Denna produkt är också perfekt för gym eller fritidsklubbar som letar efter fashionabla och praktiska kläder som med perfekt finish. Förresten, vi också kan trycka en invdividuell tröja åt dig. Denna tryckta produkt är också perfekt som en födelsedagspresent för fritidsidrottare eller fritidsklubbar. "

   

  Utmärkt kvalitet till rätt pris

  För tryckning använder vi högkvalitet tröjor. Tröjorna har en krage med rundhalsringning och kännetecknas av sina bärbekvämplighet. Samtidigt är kläderna optimerade för perfekt temperaturregelering under aktivitet. 

  träningströjor är gjorda av modernt polyestermaterial med en bomullsbehandling. Detta håller skjortorna lätt flexibla och bekväma att bära.

  Stort urval av storlekar

  Tryckbara tröjor är tillgängliga i storlekar 36-48 för kvinnor och XS till 3XL för män


  Kvinnor: 

  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48

  Vänligen notera att du kan beställa flera olika storlekar per tryckorder.


  Män:

  X-Small, Small, Medium, Large, X-Large, XX-Large, XXX-Large

  Klara färger för dina funktionella tröjor

  Print24.com kan trycka träningströjor i olika färger beroende på designval. Till exempel för kvinnor i röd eller orange och för män i röd eller blå.


  Kvinnor: 

  Blå, grå, orange, röd, mintgrön 

  Vänligen tänk på tröjfärgen när du väljer tryckfärgernna så att ditt motiv visas på dess bästa fördel


  Män:

  Grey, Navy, Red, Black

  Flocking eller flex film

  För design av dina träningströjor kan du välja mellan flex eller flock tryck. Båda processer inkluderar en transfertryckprocess som innebär att trycktmotivet är "överfört" till textilen av en materialbärare.Flexfolie används för flex folietryck och innehåller en foliebärare med ett färgat folielager och ett lager av smältlim. Flock transfer tryckning använder en speciell flock transferfolie som ger trycket en typisk fluffig, sammetsmjuk känsla. 

  Det önskade motivet skärs ut från de förfärgade folierna och "svetsas" till textilen med värme. Med flexo-folie-tryck och flockfolie-tryck är ett brett utbud av färger möjligt och överföringsprocessen som används gör det möjligt att arbeta med absolut täckning. En annan fördel är den långa hållbarheten hos detta tåliga och rivbeständiga tryck.

  Flexibel placering av din tryckdesign. 

  När flex eller flockfolie appliceras på tröjan har du 6 olik aalternativ. Samtidigt kan vi antingen trycka en eller två designer åt dig. Ett tryckområde av 60 x 60 mm är tillgängliga på vänster eller höger ärm. Dessutom på ryggen av herr tröjor som har ett tryckområde av 280 x 350 mm med 280 x 80 mm på ryggen av dammodellen.


  Fram - centrerad: 250 x 140 mm 

  Fram - vänster eller höger: 80 x 80 mm 

  Ärmar - vänster eller höger: 60 x 60 mm 

  På framsidan av funktionella tröjor kan du få dina reklammeddelanden eller klubblogotyper tryckta i ett område på 250 x 140 mm eller i ett 80 x 80 mm område till vänster eller höger. Två tryckområden kan väljas för varje skjorta. Om du har ytterligare frågor, vänligen ring oss eller mejla oss via e-post. Vårt serviceteam hjälper dig gärna.


  Ryggen - i mitten:

  280 x 80 mm (kvinnor)

  280 x 350 mm (män)