Icon/Greenline Created with Sketch.

Träningsväskor och gymväskor

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Träningsväskor och gymväskor

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Textilier

  Träningsbyxor/shorts

  Textilier

  Kepsar

  Textilier

  Gymnastikpåse - Träningspåse

  Textilier

  Träningströjor

  Textilier

  Jackor

  Tryck egna gymväskor

  Idrottslag i laguniform ser alltid mer professionella ut. Det gäller även väskorna. Ett enhetligt utseende ger ett mycket professionellt intryck - och detta inkluderar gymnastikväskor. På print24.com kan du ha högkvalitativa tlag väskor specialanpassade med den design du välje. Om du vill kan du starta ditt tryckjobb här online och konfigurera din utskriftsfil enkelt med bara några klick.


  Oavsett om det gäller en fotbolls- eller handbollklubb, eller ett basket- eller hockeylag som om du vill utrusta din klubb med högkvalitativa, anpassningsbara sportväskor, är print24.com den perfekta leverantören för dig. Du kan ha spelarnamn, logotyper eller klubbemblem tryckt på väskorna i utmärkt kvalitet. Samtidigt kan du räkna med den utmärkt kvaliteten på de använda materialen. 

  Specialtillverka Tröjväska eller träningsväskor

  De högkvalitativa sportväskorna komplementera tröjor och övrig utrustning. För tryckningen kan du välja mellan två typer av väskor på print24.com, som båda är gjorda av robust 600D polyester.


  Den praktiska svarta tröjväskan är idealisk för lagmedlemmar att förvara sina tröjor, skor och annan sportutrustning i. Den utfällbara väskan har två stora fack och ett mesh-lock. Väskan innehåller praktiska remmar för att säkra sportkläder och utrustning. Tack vare den bekväma axelremmen kan väskan bäras bekvämt. 


  Om du väljer lagväskan får du en flexibilitet när det gäller att förvara din sportutrustning. Väskans huvudfack kan packas med sportskor, kläder eller andra tillbehör. I de två små, sidmonterade fickorna kan mindre föremål förvaras.

  Tillräckligt förvaringsutrymme och ett stort urval av färger

  Med måtten av 610 x 310 x 320 millimeter, finns den utskrivbara laväskan i fem olika färgversioner: vinröd och svart, orange och svart, ljus och mörkblå, svart och gul eller svart, blå och gul. Du kan enkelt välja träningsväskor med färger som passar din klubb eller kit färger.

  Måttagningt 700 x 490 x 250 millimeter är tröjväskan väldigt praktisk och stilfull i sin vanliga svarta. Detta gör det lämpligt för både sportkläder och streetwear.

  Flexfilmtryckning av högkvalitet för dina trävingsväskor

  För anpassning av ditt lag- eller tröjväskor använder vi beprövat flexfilm tryck. På det här sättet kan vi trycka din klubblogo, emblem, spelarnamn elelr andra motiv i vitt på framsidan av väskan. Flexfim tryckning är en transfertryckprocess där tryckmotiv är "överfört" till textilen vid en bärmaterial. Den flexfolie använt för flexfolie tryckning innehåll en bärfolie, en färgadfolie lager och en lager med smältlim.


  Det önskade motivet skärs från de förfärgade folierna och "svetsas" till textilen genom värme. Med flexo-folieutskrift ges ett brett urval av färger och processen som används gör det möjligt att arbeta med absolut bläcktäckning. En annan fördel är den långa hållbarheten hos detta tåliga och rivbeständiga tryck. Vi hjälper dig gärna vidare om du har några frågor om designen eller skapandet av utskriftsfilen. Ta bara kontakt via e-post eller ring oss

  Tillräckligt utrymme för ditt motiv.

  Med tryckbar träningsväska kandu placera ditt motiv i mitten på fram sidan


  Fram-i mitten 250 x 120mm

  Med tröjväskan kan du få ditt motiv tryckt i mitten på framsidan


  Fram - i mitten: 280 x 80mm