Icon/Greenline Created with Sketch.

Tygpåsar

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Tygpåsar

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Textilier

  Gymnastikpåse - Träningspåse

  Trycksaker

  Papperskassar

  Textilier

  Träningsväskor och gymväskor

  Textilier

  Pikétröjor

  Trycksaker

  Flyer DIN A4

  Personifierade tygpåsar

  Tänka dig om du kunde överraska dina kunder med en snygg tygpåse med din logotyp eller ett annat attraktivt motiv? Eftersom tygpåsar är tillbaka på modet, för alla åldrar får du inte bara dina kunder att bära din reklam, utan du ger dem även en praktisk fördel! Utnyttja den stora reklampotentialen med tygpåsar, eller ge individuellt tryckta tygpåsar till dina vänner som en present. På print24.com kan du konfigurera din beställning på ett snabbt sätt, och med utmärkt tryckkvalitet och topppriser.


  Tygväskor är åter på modet. På 70- och 80-talet var tygpåsar mer ett tecken på miljömedvetenhet, och slagordet "jute, not plastic" präglades av människors kollektiva minnen. Idag är versatila tygpåsar faktiskt mer ett modetillbehör. Enkla bomullspåsar med attraktiv design dominerar nu gatorna. 

   

  Tygpåsar i utmärkt kvalitet

  Bomullpåsarna vi trycker kännetecknas inte bara av sitt utmärkta tryck utan också av sina positiva egenskaper. Påsarna erbjuder en elastisk och mjuk soft-touch textil med hantag och är därför särskilt "handy". Samtidigt är tyget med tjocklek av 150 gsm särskilt robust.

  Alla tygpåsar är tillverkade av 100% bomull. Påsarna kan tvättas i tvättmaskinen upp till 40 ° C utan problem. Men du bör inte bleka tygpåsarna, torka dem med torktumlaren eller stryk dem varma.

  Praktisk storlek

  Med en storlek på 380 x 420 mm i naturellversionen och 380 x 400 mm i färgversionen ger våra tygpåsar mycket utrymme för köp. Skolådor kan lätt bäras. Om du anlitar oss att trycka dina marknadsföringsväskor kommer du kunna erbjuda dina kunder en produkt som tillförlitligt tjänar sitt syfte för shopping, dagliga köp samtidigt som det är ett elegant tillbehör!

  Deras låga vikt (vanlig påse 65 g, färgpåse 51,25 g) gör väskorna superlätt att förvara.

  7 olika basfärger

  Du kan sätta spår helt enkelt genom att välja påsfärg. Vad sägs om att visa ditt kampanjmeddelande på en illröd bakgrund? Eller arbeta med kompletterande färger och få din text tryckt i orange på en ljusgrön påse?

  Förutom dessa två färger kan du också välja mellan vitt, svart, blått, rött eller gult. Du kan skapa ett särskilt naturligt intryck genom att välja en vanlig påse.

  Vår påsetryckningsprocess

  Med vår påsar har du valet mellan digitaltryck och screentryck. Påsar med korta handtag är screentryckta medan påsarna med långa handtag också kan tryckas digitalt.

  Screentryckning

  Screen tryckning är en riktig allround bland tryckprocesserna. Här trycks tryckfärgen genom ett fint vävt tyg på motsvarande textil med en gummisnäck. Områdena som inte ska färgas i den slutliga tryckta bilden görs färgogenomträngliga med hjälp av en stencil vid motsvarande nätöppning. Den direkta överföringen till tyget gör haptikerna mycket neutrala och, tvärtom alternativa tryckprocesser, känns mindre klibbiga. Detta garanterar en hög bärkomfort som inte påverkar tygkänslan även efter upprepad tvätt och strykning. Screentryckningsprocessen, som kännetecknas av en lång hållbarhet och kvalité, ger rika färger med hög täckningskraft även på mörka textilier. Speciellt för stora upplagor ger dscreentryck topptryck till relativt låga kostnader. Förutom tryck med konventionella färger kan naturligtvis även så kallade spotfärger väljas. Till exempel betraktas metallfärger som guld, silver och brons som exklusiva spotfärger med ett särskilt högt erkännandevärde. Metalliska färger skapas inte i CMYK utan är rena Pantone-färger. Du bör använda följande Pantone-färger för att visa dessa element: Pantone 871 C (guld), Pantone 877 C (silver) och Pantone 876 C (brons). Naturligtvis är alla andra metallfärger i standardformelguiden och metallformulärguiden från Pantone också tillgängliga.

  Observera: Se till att radbredden i din tryckorder är minst 0,5 mm för att möjliggöra ett optimalt resultat. Om du har valt text bör fontstorleken vara minst 11. Mindre teckenstorlek bör ej användas.

  Digitalt tryck

  Denna produkt använder modernt digitaltryck, där relativt stora ytor kan skrivas ut på textilier. I denna process utan utskriftsmall trycks motivet direkt på textilierna med en bläckstråleskrivare. Processen gör individuella utskrifter möjliga även för enstaka motiv eller exemplar. Dessutom kan många färger och färggradenter visas, eftersom utskriftstekniken är baserad på den så kallade subtraktiva färgblandningen av CMYK. Vi kan trycka dina väskor ensidig eller dubbelsidig, var och en med en utskriftsyta på 260 x 320 mm. Innan vi kan tryck på påsarna måste textilytan behandlas för att säkerställa bläcket. För att göra detta applicerar vi en "Luktfri fixeringsagent" spray. Påsarna torkas sedan två gånger, i 6,5 minuter åt gången, vid 160 ° C i en speciell torkare. Under utskrift använder vi en Kornit Avalanche Hexa 1000-skrivare, baserad på bläckstråleprocessen. Detta ger inte bara enastående detaljer och ljusa färger utan är också särskilt miljövänlig. Vi kan trycka upp till 250 påsar per beställning åt dig. Om du behöver större mängder, vänligen kontakta vår kundtjänst.

  Tryckmotiv på fram och baksidan

  Beroende på tryckmetod val har du olika storområde som du kan trycka på

  Screen printing

  Fram och bak - i mitten: 300 x 320 mm


  Digitalt tryck

  Fram och bak - i mitten: 260 x 320 mm