Icon/Greenline Created with Sketch.

Anteckningsblock med omslag

Drucken Sie besser online!
Konfigurera vald produkt
  Anteckningsblock med omslag

  Låt trycka anteckningsblock omslag

  Anteckningsblock med omslag är mångsidiga. På läroanstalter som skolor eller universitet kan anteckningsblock användas för utdrag, noteringar eller arbeten. I mindre format är anteckningsblock idealiska för snabba anteckningar i möten eller när man pratar med kunder. Med print24 kan du få dina skrivblock tryckta med ett försättsblad enligt dina specifikationer. Varje sida av blocket kan designas med individuella motiv. Detta innebär att blocken inte bara kan göras rutiga eller linjerade, utan också kan användas för varumärkesbyggande och designidéer. Anpassa dina block individuellt till din målgrupp. Vi trycker upp till 20 000 block per beställning åt dig. I toppkvalitet, snabbt och till förmånliga priser. Vid stora kvantiteter är leveransen buntad.

  Praktiska format för dina DIN-block

  Vi producerar dina block med omslag i olika format. Om du vill ha klassiska anteckningsblock, välj formatet DIN A4 (210 x 297 millimeter). Sidorna kan enkelt arkiveras i vanliga pärmar. Block i DIN A5 (148 x 210 millimeter) är mycket praktiska för anteckningar på möten eller i telefon. Anteckningsblock i DIN A6 (105 x 148 millimeter) är lämpliga att ta med i handväskan. För att skciak med posten är block i DIN lång (105 x 210 millimeter) idealiska. Vi kan trycka alla block med omslagsark i stående eller liggande format. Specialformat är inte möjliga. När du skapar utskriftsdata, vänligen tillåt två millimeter utfall på varje sida.

  Dina pappersalternativ för att trycka anteckningsblock omslagsark

  För försättsbladet på dina pads använder vi 200 gsm bildtryck i matt. Det robusta materialet skyddar blockets insida. Arken i dina blok kan fås i tre olika pappersalternativ. Alla ark går att använda i en skrivare. Efter att de tagits bort från blocket kan de bearbetas vidare i en standardskrivare. Du kan välja mellan offsetpapper i ytvikterna 80 gsm och 90 gsm. Om du är ute efter hållbarhet rekommenderar vi vårt 80 gsm återvunna papper i vitt. Vi kan tillverka dina block med 25, 50 eller 100 ark. Välj bara önskat antal i konfiguratorn.

  Brett utbud av tryckalternativ även med specialfärger

  Vi trycker endast på utsidan av omslaget. För detta kan du trycka vanlig svart eller kombinera svart med specialfärger (Pantone). CMYK-tryck är också möjligt, som även kan kombineras med Pantone. Specialfärgerna är särskilt lämpliga för enhetligt heltryck samt konvertering av företagsfärger i en speciell färgkod.Vi kan trycka insidan av dina pads på fram- och baksidan i svart eller CMYK, var och en med Pantone. Detta ger dig alla möjligheter att skräddarsy bladen t.ex. med foton eller grafik. Trycket sker i en effektiv digital- och offsetprocess. Efter tryckning limmas dina ark vid kortsidan och ett grå baksida av papp monteras. Du kan också välja att får blocken hålade med två eller fyra hål. (OBS, ej triohålning) Detta är praktiskt om du vill spara de enskilda sidorna efter att ha skrivit på dem.

  Om du behöver en förhandsvisning av dina block, välj ett digitalt skärmprov eller pappersprov i menyn mot en liten extra kostnad. Om du behöver det särskilt snabbt finns prioritets- och expressalternativ tillgängliga för utskrift och leverans.