Icon/Greenline Created with Sketch.

Anteckningsböcker

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Anteckningsböcker

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Reklamprodukter

  Linjaler

  Reklamprodukter

  Kulspetspennor

  Reklamprodukter

  Blyertpennor

  Fotoprodukter

  Fotomuggar

  Trycksaker

  Spiralbound notepads

  Personliga anteckningsböcker

  Vad skulle kända författare som Strindberg eller Moa martinsson ha gjort utan sina anteckningsböcker? Hur många romaner är produkter av flyktiga anteckningar noterade i årtionden av författare över hela världen? Och det är inte bara inom konsten anteckningsböcker spela en nyckelroll, men ochså inom vardagens affärer. Notera anteckningar, skriva protokoll från möten, och skriva idéer. Här på print24.com kan du trycka dina anteckningsböcker i olika format professionellt och prisvärt och med högsta kvalitet och med dina personliga motiv. Som ett av Europas största online-tryckerier, använder vi den senaste trycktekniken för att skapa volymer från 1 till 1 000 enheter.


  Det är svårt att tänka på en tryckprodukt som är mer mångsidig än den bärbara anteckningsboken. Dess tomma, linjerade eller rutade ark används av studenter, av läkare för medicinska journaler, av konstnärer som skissböcker, av lärare som manuskriptböcker, av psykologer som patientjournaler och av notarier som dagböcker eller adressböcker. De är populära bland verkställande direktörer, praktikanter och professorer, kanske på grund av deras enkla tillgänglighet, även i en digital tidsålder. Eftersom allt du behöver göra för att notera kreativa idéer, rita skisser eller helt enkelt spela in en tid är att ta en penna eller en penna - ingen el- eller internetuppkoppling krävs. 

  Anteckningsböcker i olika storlekar och format

  Med print24.com kan du skriva ut anteckningsböcker i olika format med högst 192 sidor, beroende på designen. Beroende på dina behov kan du välja mellan en anteckningsbok DIN A5 (148 x 210 millimeter), en anteckningsbok DIN A4 (210 x 297 millimeter), en kvadratisk anteckningsbok (210 x 210 millimeter) eller en anteckningsbok i formatet 225 x 297 millimeter.

  Sidorna i den tredje versionen, har efter att de rivits av mikroperforeringslinjen, ett format av DIN A4 och är därför särskilt lämpade för arkivering.

  Olika format och extra tillval för dina anteckningsböcker

  Anteckningsböckerna finns i versioner Basic, Classic, Premium, Exclusive och Wire-O. Med Basic-versionen har du valet mellan blanka, linjerade eller rutatde sidor, medan resten av versionerna är grårutiga. Varje sida har plats för en rubrik, datum, projektnamn eller namn på mötesdeltagare.

  Versionerna Basic, Classic, Premium och Exclusive är bundna med sydd bindning och har en sidmarkör med band. Den inbundna varianten med o vadderat omslag/pärm består är alla laminerade med en blank yta. I lamineringsprocessen appliceras en ultratunn film topiskt på omslagets yta, vilket gör anteckningsboken mer robust och bättre skyddad.


  Exklusiva versionen har en elastisk förslutning och pennögla. Elastiken finns i sju olika färger. Dessutom har du valet mellan matt eller glansig laminering av omslaget.


  Wire-O-versionen kommer med en enkel titelsida och kartong eller med en högkvalitativ inbunden som kan lamineras. Bindningstråden är alltid vit. 

  Optimalt med laminering

  För att ge dina antekningsböcker det nödvändiga skyddet är omslaget laminerat som standard med ett glansigt laminat. Med den exklusiva versionen kan du välja mellan två cellofanomslag. Den matta ytbehandlingen är ganska enkel.


  Den vanligaste varianten är den glansiga. Cellofanomslag håller dina anteckningsböcker i perfekt skick, även efter långvarig användning.

  Mycket praktiskt: Perforerade sidor och fickor.

  Alla anteckningsböcker med grå rutnätslinjer har en fin mikroperforering, vilket gör att ett enskilda ark kan rivas ur lätt. Detta kan vara användbart om innehållet inte längre är relevant eller anteckningar behöver kopieras. Eftersom vi använder 90 gsm ljust vitt offsetpapper för anteckningsidorna, kan de också bearbetas ytterligare i en skrivare när de har rivits ur boken.


  En praktisk ficka kan läggas till på näst sista sidan i Premium- och Exclusive-versionerna, vilket ger ännu mer funktionalitet. Beroende på vilket format som väljs kan det vara DIN A5 eller DIN A4 i storlek och kan användas för, mötenskort,visitkort eller en linjal etc. 

  Tryckfärger av hög kvalitet

  Vi använder premiumfärger för att trycka dina anteckningsböcker, och kan kombinera dem med CMYK-utskriftsprocessen, så att du kan trycka högkvalitativ grafik eller foton på bokens omslag.

  Ladda bara up din fil medan du konfigurerar din anteckningsbok.