lieferadresse Facebook_Mobile rechnung Created with Sketch. lieferadresse Easyprint-Logo ReBuy_Desktop Finnland Created with Sketch. Created with Sketch.

Bokmärken

Bättre utskrift på nätet!

Bokmärken

Bokmärken
 • 1-sidig
 • 75 x 210 mm Stående
 • 250 g:s Bestruket papper Glättat
 • 4/0 färger CMYK
 • Renskärning
 • 1 Styck
 • 1 Motiv
 • Levereras den Finland
 • Antagligen till Tisdag, 31.05.2022
 • Överför utskriftsdata senare
 • Gratis filkontroll

8,53 € | 10,58 €

| 4,80 € | 5,95 €

Bokmärken
1-sidig , 75 x 210 mm Stående, 250 g:s Bestruket papper Glättat, 4/0 färger CMYK, Renskärning, 1 Styck, 1 Motiv, Levereras den Finland, Antagligen till Tisdag, 31.05.2022, Överför utskriftsdata senare, Gratis filkontroll

8,53 € | 10,58 €

| 4,80 € | 5,95 €

Trycksaker

Böcker

Trycksaker

Broschyrer

Trycksaker

Plastkort

Trycksaker

Papperskassar

Textilier

Tygpåsar

Tryck personliga bokmärken

Bokmärken fortsätter att vara oerhört populära, även i en tidsålder av e-böcker. Eftersom lusten att läsa traditionella böcker är oöverträffad. Använd vår funktion för att skapa personligt tryckta bokmärken, och få print24.com för att producera produkter i högsta kvalitet och till rimliga priser. Du kan välja mellan många olika typer av papper eller tryckfärger, men också skapa dina specialformat för dina bokmärken. Konfigurationen är superenkel online på din PC. Kom igång med din beställning nu och dra nytta av expertis och service i en av Europas största online-tryckerier! Print24.com trycker dina bokmärken snabbt och pålitligt och av hög kvalitet!


Oavsett om du kallar det ett bokmärke eller en sidmarkör, är syftet det samma, att visa oss var vi är i vår läsning. De hjälper att skydda böcker, eftersom hörnen inte behöver vikas över för att visa var du har slutat. Bokmärken är naturligtvis perfekta som PR-gåvor för bokhandlare. Men detta praktiska papper kan också erbjuda utmärkta marknadsföringsmöjligheter för andra typer av företag. Utnyttja påverkan som genereras av dina personliga bokmärken, vilket print24.com skapar med topptryck och materialkvalitet! 

Två format, tryckta enkel- eller dubbelsidigt

Vi kan trycka dina bokmärken enkla eller dubbelsidiga på ett papper du själv väljer. Du har två olika formatalternativ som kan tryckas antingen stående eller liggande:

74 x 105 mm (A7)

75 x 210 mm 

Men om du hellre vill ha ett speciellt format är det inget problem heller. På print24.com kan du göra just det! Välj bara alternativet i konfigurationsmenyn och ange önskat format.

Vilken typ av papper vill du ha för ditt bokmärke?

Du kan välja mellan 11 olika typer av papper för ditt bokmärke. Det är upp till dig om du vill att slutprodukten ska ha ett snyggt utseende, om du lägger högsta tonvikt på styrka eller om du vill att bokmärket ska vara kompatibelt med konventionella skrivare för vidare bearbetning. Välj mellan två klassiska belagda konstpapper med grammatik på 250 och 350 gsm, eller välj ett särskilt elegant premiumkort. Om du vill göra ditt bokmärke extra speciellt med ditt pappersval, gå till en av de fyra premiumpapper:


300 gsm Premium Chamois

350 gsm Premium Ribbed

340 gsm Premium Ljusvitt

350 g / ml linne 

Vårt offsetpapper av hög kvalitet är också lämpligt för att trycka ditt bokmärke:


350 gsm Offset

400 gsm Offset


Miljömedvetna kunder använder 300 gsm vitt återvunnet papper, som inte bara säkerställer utmärkt färgåtergivning, utan också bär "Blue Angel" -stämplingen. Vi kan också rekommendera det högkvalitativa 300 gsm kromskortet (baksidan obelagd) som ett annat pappersalternativ.


Behöver du råd om att välja rätt papper? Du är välkommen att kontakta vår kompetenta servicepersonal per telefon.

Mer än bara ett papper: Efterbehandlingsalternativ för dina bokmärken

Vill du att dina bokmärken inte bara skall se bra ut men också må bra? Då rekommenderar vi att efterbehandla ytan. Vi erbjuder ett lamineringsalternativ som lägger till en extra beläggning till dina produkter. Välj mellan följande:


Glansigt: Detta förfining alternativ ger extra glans.

Matt: Detta alternativ ger ytan ett mycket elegant, diskret utseende.

Du kan också lägga till UV-lack på dina bokmärken. Detta ger tryckta motiv större djup, medan ett extra lager lack ger bättre skydd.


Linne finish: Den klassiska linneytan ser särskilt snygg ut.

Soft touch: Bokmärken behandlade på detta sätt får en behaglig känsla vid beröring

Dina tryckalternativ för högkvalitativa bokmärken

Accentuera dina bokmärken genom att välja olika tryckfärger! På print24.com kan dra fördel av hela spektrumet av modernt tryck. Du kan till exempel kombinera vanligt svart med speciella Pantone-toner, eller lägga silverelement till klassiskt fyrfärgstryck. Vi kan naturligtvis också tryck foton, logotyper eller text på bokmärkena i stående eller liggande format. Följande kombinationsalternativ är tillgängliga för både enkel- och dubbelsidig utskrift:


Svart

Svart + HKS

Svart + Pantone

Svart + Guld

Svart + Silver

Som en speciell effekt erbjuder vi två alternativ för att tryuckla med guld- eller silverfärger - offsettryck och digitaltryck. Med det senare är det också möjligt att använda trycka i små upplagor. Tryck med Gold Digital / Silver Digital görs med metalliskt toner med speciella pigment som skapar en reflektion. Som ett resultat är det inte på något sätt underlägset offsettryck och möjliggör metalliska effekter även i graderingar. Med alternativet "Guld / silver Digital" kan fyrfärgstryck förbättras med guld och silver samtidigt! De lyxiga silver- och gulddekorationerna kompletterar ditt professionella utseende på. ett elegant sätt.


CMYK

CMYK + HKS

CMYK + Pantone

CMYK + Guld

CMYK + Guld Digital

CMYK + Silver

CMYK + Silver Digital

CMYK + Guld/Silver Digital

Efterbehandlingsalternativ

Efter tryck skärs dina bokmärken till önskat format innan din beställning skickas. Skicka utskriftsinformationen i de angivna måtten och använd inte skärmärken eller ramar i det slutliga formatet.

Du bör placera dina texter och bilder på ett avstånd av 1,5 mm från kanten för att undvika att de skärs under bearbetning till önskat format.