Icon/Greenline Created with Sketch.

Brevpapper premiumpapper

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Brevpapper premiumpapper

  Tryck exklusivt brevpapper på premiumpapper

  När skrev du ett brev senast? Och i så fall var det säkert vid ett speciellt tillfälle. För att ge din korrespondens en värdig inramning rekommenderar vi brevpapper av premiumpapper. Förutom insignier är även företagets logotyp, företagsdesignen eller familjens vapensköld lämpliga för designen.


  Premium brevpapper passar även för speciell post som julbrev. Här kan du tillverka brevpapper av premiumpapper med dina motiv och mönster som privatperson, företag eller återförsäljare. Trycket kan ske från redan bara ett ex, men även i stora upplagor på upp till 2 500 ex.

  Olika designalternativ för premium brevpapper

  För tryck av ditt exklusiva brevpapper finns fyra olika pappersvarianter att välja mellan. Väljer du det 100 g/m² tjocka ädla Chamois-pappret får ditt brevpapper en elegant elfenbensfärgad grundfärg. Det ljusvita premiumpappret med 115 g/m² är något starkare och erbjuder ett mycket intensivt vitt. Du kan imponera på dina mottagare med ribbat premiumpapper eller en linnestruktur. Premium brevpapper trycker vi i DIN A4 eller DIN A5, specialformat är också möjligt. Såväl fram- och baksidan kan tryckas på.


  Det enkla svarttrycket ger stilren elegans, som kan kombineras med speciella färger som Pantone, guld eller silver. Logotyper, insignier eller vapensköldar kan integreras perfekt i brevpappret. För fototryck eller färgglada motiv rekommenderas det klassiska CMYK fyrfärgstrycket. När det gäller heltäckande färg rekommenderas Pantone. CMYK kan kombineras med Pantone samt med Guld, Guld Digital, Silver och Silver Digital.

  Önskar du en förhandsgranskning av ditt premium brevpapper kan du beställa ett screentryck eller ett papperstryck mot en extra kostnad. Skärmprov är den digitala förhandsgranskningen på ditt kundkonto. Pappersprovet skickas på Fogra-certifierat papper till din önskade adress för granskning.


  Vi är redo för små och stora upplagor och kan trycka både ett brevpapper och en upplaga på 2 500 exemplar i upp till tio olika versioner per beställning.