Icon/Greenline Created with Sketch.

Dokumentmappar

Skriv ut bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Dokumentmappar

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Anteckningsblock med omslag

  Trycksaker

  Broschyrer

  Trycksaker

  -50%

  Lösbladsamling

  Reklamprodukter

  Kulspetspennor

  Trycksaker

  Klistermärken och etiketter

  Tryckta dokumentmappar

  Ordning och reda! Du kan också ha ordning på alla dina dokument med hjälp av dessa snygga och praktiska dokumentmappar. På Hrint24 kan du skapa dina helt egna dokumentmappar med egen design till högsta kvalitet, och till bästa pris. Vi är en av Europas största onlinetryckerier, och vi har kapacitet att trycka även större beställningar upp till 10.000 per order. 


  Vill du lagra dina dokument, tidningar och prislistor säkert men samtidig ha dem lätt tillgängliga? Då är dessa dokumentmappar precis vad du behöver. Du kan t.ex. välja olika färger för olika månader för att få ännu mer struktur och ordning på dina papper. Du kan även välja en annan design om du vill förvara tidningar eller prislistor. Det är helt upp till dig, eftersom det är du själv som skapar dem här på print24.se. Vi är självklart tillgängliga om du har några frågor. Kontakta oss per e-mail eller per telefon.

  Perfekta mappar för presentationer och mässor

  Skapa ordning och reda, eller ett riktigt gott första intryck genom att ha full koll på alla dina viktiga dokument. Vi trycker dom åt dig på print24.se. Det är extremt enkelt, allt du behöver är en printfil, en logo eller annan bild du vill ha på utsidan. Ett par klick senare och du kan vis upp en ny snygg och praktisk produkt.

  Vid komplexa försäljningar så har man ofta många papper att hålla reda på. Dokumentmappar är ett perfekt sätt att hålla ordning på dem. Du kan designa dem hur du vill, och tack vare vårt onlineverktyg FreeDesign så kan du på ett par klick skapa mappar med dina egna motiv och egna deign.

  Ett format och tre tjocklekar, allt för dina behov

  Alla dokumentmappar som finns tillgängliga på print24.com är lämpliga för DIN A4 -format, även om de naturligtvis också kan innehålla mindre dokument. De finns i tre olika fyllningshöjder: 15, 30 och 45 mm.


  Tack vare den laminerade kartongen så är dokumentmapparna starka nog att hålla över tid. Väldigt slittåliga.

  Högkvalitativt utförande och ett innovativt lås

  Våra dokumentmappar har ett utmärkt utförande. Produkterna är tillverkade av högkvalitativ 2,2 mm tjock kartong, som förstärks ytterligare med laminering. Svarta eller grå plastlock är också fästa i båda ändarna som ett extra skydd för mappens innehåll. Efter tryck levereras mapparna i ett monterat format. När du skapar utskriftsfilen, observera att de två locken kommer att sträcka sig 7 millimeter i utskriftsformatet.


  Mekanismen för att hålla pappret på plats är riktigt bra. Vi använder oss av 3Ms patenterade Dual Lock™ system. En fördel med detta system är att det inte behövs något hålslag utan dina papper hålls på plats med tryck. 

  Bättre skydd: En dokumentmapp med laminerad utsida

  Dina och dina kunders dokument kommer att skyddas ännu bättre i dina dokumentmappar eftersom de är laminerade på utsidan som en standardfunktion. Det betyder att vi applicerar en extra beläggning, som finns i fyra olika versioner:

  Glossy lamination creates great visual effects, as does the matte option. If you choose linen-finish lamination, your document folders will be particularly pleasant to the touch, while the “matte scratch-proof” variant provides added robustness.