Icon/Greenline Created with Sketch.

Dörrhängare

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Dörrhängare

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  -20%

  Kortfodral

  Catering

  Bordspratare

  Catering

  Ölunderlägg

  Catering

  Menyer

  Reklamprodukter

  Solstolar

  Egendesignade dörrhängare

  Dörrhängare är mångsidiga och kan användas på hotell, som spegelhängare i bilar eller som papperstaggar för reklamkampanjer. Allt du behöver är ett lämpligt motiv coh text. Vi kommer att trycka och producera dina produkter.


  Oavsett om det handlar om ett litet företag eller en stor marknadsföringskampanj, kan print24.se trycka mellan 25 och 50 000 dörrhängare åt gången. Du kommer dra nytta av våra låga priser, och breda utbud av efterbehandlingsalternativ i premiumkvalitet! Behöver du hjälp eller råd står vi till förfogande. Använd bara vår servicelinje.


  Dörrhängare tryckta med ' Var god stör ej" har spelat en viktig roll i många filmer och har kanske till och med använts av dig. De finns på praktiskt taget alla typer av boende, från enkla till 5-stjärniga. Om du också driver ett hotell eller ett pensionat kan du konfigurera dina egna dörrhängare här med print24.se och beställa dem online. Med moder tryckteknik vi trycka flera tusen dörrhängare till dig utan problem. Kom igång med din beställning här! "

  Backspegelhängare för biluthyrare och bilhandlare 

  Om du hanterar en större fordonsflotta för leasing eller för ditt företag, kan spegelhängare hjälpa till med organisationen. Du kan till exempel placera dem i en bil för att visa att den har rengjorts och är redo att användas. Eller så kan du använda dem för att märka alla fordon i en viss grupp. Om du säljer begagnade bilar kan du trycka på förberedda dörrhängare för att ange viktiga fordonsdata, t.ex. produktion eller extrautrustning, och pris. Tack vare vårt breda utbud av efterbehandlingsalternativ kan du skapa spegelhängare som passar perfekt till en aktuell fordonskategori, t.ex. en lyxlimousin kan vara annorlunda än den för en liten bil.

  Plats för din egen design

  Alla dörrhängare levereras i 105 x 297 mm format. Det här området kan användas för din text eller motiv.


  Efter tryck är alla dörrhängare stansade som en typisk dörrhängare.

  Annonskampanjer med dörrhängare

  När var sista gången du tog tunnelbanan eller tåget? Var du också inspirerad av en diskret iögonfallande reklamkampanj med dörrhängare fäst på bagagehyllor eller ledstänger? Har du också haft en kupong som delades ut tack vare dessa hängare? Du kanske också vill dra fördel av den stora reklampotential som dessa hängare erbjuder ditt företag. Kom igång med din beställning på print24.se. Med låga tryckkostnader säkerställer vi att du kan uppnå stor effekt till en låg kostnad. Om du har några frågor kontakta vårt serviceteam via telefon eller e-post!

  Mer än bara papper - gör ditt val

  Med print24.se kan du trycka dina dörrhängare enkel eller dubbelsdidigt. Du kan välja mellan olika typer av papper, från enkla till robusta. Bestruket konstpapper är ett kostnadseffektivt alternativ.


  Det finns i grammvikt från 170 - 400 g / min.


  Kartongen på 350 gsm är idealisk för längre användning.

  Offsetpapper i 350 gsm och 400 gsm kännetecknas av bästa utskriftsresultat och ännu mer stabilitet.


  För våra miljömedvetna kunder rekommenderar vi återvinningsalternativen i 300 gsm. Återvunnet papper har blå ängelcertifikatet.


  300 gsm-kromskivan imponerar med sin maximala stabilitet och den obelagda baksidan kan tryckas på.

  Ännu mer utrymme för kreativitet: Förfining

  Det finns många olika efterbehandlingsalternativ att välja mellan. Därför skiljer sig dina dörrhängare tydligt ut från nuvarande standarder och blir något mycket speciellt.

  Beroende på vilken typ av papper du väljer kan du välja mellan cellofanomslag, prägling och lack.

  Laminering / specialfolier


  Vid cellofanomslag appliceras en tunn film på den tryckta produkten. Dina produkter blir motståndskraftiga och därför mer hållbara. Beroende på dina önskemål kan du får en glansig eller matt effekt. Dessutom finns möjligheten att välja en speciell matt film med en sammetaktig eller linne-liknande yta. 

  Blind prägling


  I prägling av blind- eller lättnadsbelysning markeras individuella motiv, logotyper, ornament eller bokstäver tredimensionellt. Produkten deformeras vid relevanta punkter, dvs präglad i höjd eller djup, vilket ger den en ytterligare haptisk effekt.

  Varm foliering


  Med denna typ av efterbehandling appliceras en överföringsfolie på de definierade ytorna genom värme och tryck. Beroende på vilken folie som används uppnås olika effekter, t.ex. högglansmetallfolier i guld, silver eller brons / koppar. 

  Prägling med varmfolie


  Prägling med varmfolie är en kombination av prägling av blind- / avlastning och prägling av varmfolie: Med värme och tryck appliceras en överföringsfolie på ytorna som ska färdigställas och motsvarande områden präglas i höjd. Detta skapar unika ljusreflektioner och fantastiska haptiska effekter. 

  UV-lack


  UV-ytbeläggningen är ett extra lager som ger glansiga och perspektiviska effekter. UV-lack kan appliceras över hela ytan eller delvis (UV-spotlack). Beläggningen ger inte bara enastående högglanseffekter, produkten är blir mer motståndskraftig och skyddad från repor. 

  UV-spotlack


  UV-spotlack ger glansiga och perspektiviska effekter, men lacken appliceras endast delvis, dvs på enskilda motiv, logotyper eller bokstäver. 

  Tryck dörrhängare med specialfärger

  Använder du en speciell färg för din företags design? Eller vill du helt enkelt få dina dörrhängare att sticka ut från mängden? Eller kanske du bara vill ha en extremt lågprislösning i svartvitt? Utnyttja då print24.se: s hela utbud av modern tryckteknik.

  Svart

  Svart + Pantone

  Svart + Guld

  Svart + Silver

  Oavsett om det är enkelt i svart eller av hög kvalitet med Pantone specialfärger, är det inga problem för våra tryckare. Vi kan även skapa guld- eller silverfärger med en standard CMYK-fyrfärgstryckprocess. Du kan välja att trycka på ena eller båda sidorna av dina dörrhängare. Följande kombinationer erbjuds:

  CMYK

  CMYK + Pantone

  CMYK + Guld

  CMYK + Silver