Icon/Greenline Created with Sketch.

Examens- och doktorsavhandlingar

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Examens- och doktorsavhandlingar

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Bokmärken

  Trycksaker

  Broschyrer

  Trycksaker

  Plastkort

  Trycksaker

  Papperskassar

  Textilier

  Tygpåsar

  Professionellt avhandlingstryck med bindning

  När examensarbetet äntligen är färdigt är det alltid ett mycket speciellt ögonblick. Den är resultatet av många månaders intensivt vetenskapligt arbete och forskning.Du har tillbringat oräkneliga timmar med att recherchera källor, skriva, korrekturläsa, återigen korrigera och komplettera. Examensarbetet, kandidatuppsatsen, avhandlingen eller magisteruppsatsen ska trots allt vara en höjdpunkt i din vetenskapliga utbildning. Då är det ännu viktigare att du lämnar trycket av din avhandling till proffs. På print24.com är vi därför särskilt noggranna när vi trycker din avhandling med de modernaste tryckmetoderna och med största möjliga noggrannhet på högkvalitativt konstpapper. Den höga tryckkvaliteten gäller inte bara för dina texter utan även för färggrafik som förklarar och kompletterar din vetenskapliga avhandling.


  Beräkna tryckkostnaderna enkelt online, konfigurera din tryckfil med bara några få klick och börja med tryckningen på en gång. Ditt diplom och din doktorsavhandling kommer att tryckas professionellt i vårt tryckeri. Det kan vara så enkelt att få diplom- och doktorsavhandlingar tryckta! Dra nytta av förmånliga priser och vårt kunnande redan innan trycket.

  Fler valmöjligheter när du trycker ditt examensarbete

  Du kan välja mellan de klassiska formaten DIN A4 och DIN A5 för din examensarbete. Sedan kan du välja mellan en mjuk eller hård pärm. Efter trådbindning kan vi dessutom cellofanera båda omslagen i matt eller glans. På så sätt skyddas ditt arbete ytterligare.


  Om du använder färgbilder i ditt arbete kan du välja CMYK 4/0 fyrfärgstryck, som återger både foton och färgglada bilder på ett perfekt sätt. Annars trycker vi examensarbeten som standard i svart 1/1 färg. Vår tryckstandard för omslaget är 4/0 CMYK-processen. Välj minst 300 dpi som kvalitet för bästa återgivning. Grafik bör skapas som PDF, JPEG eller TIFF i CMYK-färgläge och med färgprofilen ISO Coated v2 (Fogra 39 L).

  Följande bör du tänka på vid skapandet av tryckdata

  Ange först sidformatet i millimeter för att få ditt färdiga arbete tryckt. Text och bilder bör ha minst fem millimeter sidmarginal. För omslaget gäller ett minsta avstånd på fem millimeter från ryggens veck. Beakta dessutom också att räkna med tre millimeter skärningsmarginal.


  Var noga med att dina tryckdata har en tydlig sidbeteckning och är i rätt sidordning. Sidordningen i PDF-dokumentet måste vara fortlöpande. Titelbladet räknas som den första sidan. Det i konfiguratorn angivna sidantalet avser den färdigtryckta och stängda avhandlingen. Det 4-sidiga omslaget räknas separat.