Icon/Greenline Created with Sketch.

Fästisar i set

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Fästisar i set

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Reklamprodukter

  Blyertpennor

  Reklamprodukter

  Kulspetspennor

  Trycksaker

  Anteckningsböcker

  Trycksaker

  Brevpapper

  Trycksaker

  Magasin

  Egendesignade klisterlappar

  Klisterlappar har finns överallt, både på kontor och i hemmet. De påminner oss dagligen om viktiga möten eller ärenden. Så det är inte konstigt att företag gillar att använda dem som reklamgåvor. Tryck dina egna klisterlappar och ge bort till vänner eller kunder. Uppsättningarna innehåller ett litet anteckningsblock och klisterlappar i flera olika format. Börja konfigurera dina personliga tryckta sedeluppsättningar nu. Det spelar ingen roll om du beställer ett litet parti på 50 eller 5 000 artiklar. Print24.com kommer att se till att din beställning levereras i toppkvalitet från första till sista uppsättningen.


  Med en uppsättning kommer dina kunder eller personal alltid att ha rätt anteckningsbok till hands. I det praktiska hårda omslaget tar det knappast plats på skrivbordet. 

  Klisterlappar i standardformat

  Klisterlapparna levereras 2x A7 och ett set med färgade klisteretiketter. De finns i två olika format (100 x 72mm och 50 x 72mm) med 50 vita pappersark. Klisterlapparna är grupperade i 5x20st. 12 x 45mm, gjorda av transparant färgad film.

  Klisterlappar i högsta kvalitet

  Vi trycker blocken stående. Som omslag använder vi en tjockare kartong. Klisterlapparna trycks på 70gsm papper med hög vithet och bästa ytkvalitet. Klistret som används ska ej användas på livsmedel, eftersom limmet ej är avsett för konsumtion. 

  Tryck av högsta kvalitet på omslaget

  Vi trycker även omslaget till ditt kit i högsta kvalitet. På omslaget får du plats med ditt budskap, motiv, text och logo, allt i 4-färg såklart. Klisterlapparna är vita som standard, men kan självklart tryckas i CMYK vi vilken färg du vill.

  Har du frågor kring denna produkt, kontakta vår support via telefon eller e-post.