Icon/Greenline Created with Sketch.

Häftisblock/Reklamblock

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Häftisblock/Reklamblock

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Plastmappar

  Trycksaker

  Ringpärmar

  Reklamprodukter

  Kulspetspennor

  Trycksaker

  Anteckningsblock

  Trycksaker

  Magasin

  Personliga kom-ihåg-lappar

  Klisterlappar är utan tvekan en av de mest använda pappersprodukterna. De är nämligen inte bara ett papper som du kan skriva på. Självhäftande remsor gör att de kan klistras fast varhelst det behövs för att påminna oss om viktiga möten eller andra saker. Vare sig det är en reklampresent eller en viktig kontorsförpackning trycker vi på print24.com upp klibbiga anteckningsblock på högkvalitativt självhäftande papper. Vi erbjuder tre olika format för dina klisterlappar, som du enkelt kan välja i konfigurationsmenyn. Lita på vår expertis när du trycker dina klisterlappar och njut av optimal kvalitet till toppris, oavsett om du beställer 50 eller 10 000 lappar!


  Visste du att det produceras över 50 miljarder klisterlappar varje år? Och det är inte så konstigt, eftersom dessa praktiska pappersassistenter inte bara hjälper oss att komma ihåg viktiga saker på kontoret, utan även hemma eller med våra hobbies. Vi kan använda dem för att påminna våra barn om det viktiga tandläkarbesöket på eftermiddagen eller effektivt påminna oss själva om en viktig deadline.

  Olika format

  Vi kan trycka hela ytan av blocket, så du kan t.ex. välja att ha en bild som täcker hela arket. Du kan också låta din logo eller tonplatta gå hela vägen ut till kanten. De största kom-ihåg-lapparna passar perfekt till lagret, där skyltar och meddelandena måste vara tydliga. De mindre passar på kontoret eller i hemmet.


  50 x 72 mm

  72 x 72 mm

  100 x 72 mm

  If you select the 50 x 72-mm format we can either print your sticky notes in portrait or landscape layout.


  You can also choose between 50 or 100-sheet pads. This may be a critical factor, for example, if you want to send these print products as part of a promotional campaign, or if you need to stock a large quantity of sticky notes.

  Kom-ihåg-lappar av högsta kvalitet

  Vi trycker dina bloc, på ett vitt 70 gsm papper med självhäf på baksdian. Självhäften är inte permanent utan kan enkelt plockas bort utan att det blir några märken. Notera att dessa kom-ihåg-lappar är i första hand avsedda för inomhusbruk.


  Kom-ihåg-lapparna ska heller inte användas på mat, då limmet inte är avsett för konsumtio.

  Alla ark trycks enkelsidigt. Du kan välja mellan enfärgat (svart) eller fyrfärg (CMYK). Självklart använder vi oss endast av material av högsta kvalitet.

  Detta garanterar förstklassig utskriftskvalitet tack vare utmärkt återgivning av färger och detaljer.