Icon/Greenline Created with Sketch.

Månadskalendrar

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Månadskalendrar

  Få 3- och 4-månaders kalendrar tryckta

  De flesta av våra möten i dag är planerade i en smartphone eller en virtuell kalender. Men för att snabbt leta efter ett datum är skrivbordskalendrar som en tremånaders kalender eller fyra månaders kalender på kontoret eller hemma fortfarande helt enkelt ovärderliga. Eftersom det betyder att vi har ett helt kvartal i överblick och kan planera semester, navigera själv vid kundmöten eller helt enkelt leta efter nästa semester. Det är inte för ingenting att dessa väggkalendrar är populära giveaways och perfekta för att stärka ditt varumärke eller företagsidentitet.


  3- och 4-månaders kalendrar med din företagsdesign är perfekta reklamgåvor. På print24.com kan du ha 3-månaders och 4-månaders kalendrar tryckta online i olika utföranden och till rimliga priser. Dra nytta av högkvalitativ bearbetning, de bästa materialen och utmärkt utskrift: starta ditt utskriftsjobb här online.

  Tre månaderskalender och fyra månaderskalender i olika format

  Det finns två olika storlekar att välja mellan, beroende på om du väljer en enkelark eller flerblock kalender i tre eller fyra månader. Med enkelarkskalendrar är format på 300 x 490 millimeter eller 300 x 530 millimeter möjliga. utskriftsområdet för dessa kalenderformat är 300 x 150 millimeter.


  Kalendrar med flera block ger ett större utskriftsområde. För dessa är utskriftsområdet kalenderformat på 330 x 700 millimeter för tremånadersvyn och 330 x 900 millimeter för fyrmånadersvy.

  3- och 4-månaders kalender med olika layout.

  Tryck kalendrar för tre och fyra månader för nästa år. Det finns ett alternativ för olika, flerspråkiga kalendrar. Detta gör våra 3- och 4-månaders kalendrar perfekta för den internationella marknaden. Grundversionen erbjuder en kalender på tyska, engelska och franska. Beroende på marknadsinriktning kan du välja nederländska, spanska eller italienska som fjärde språk. Förkortningarna för veckodagar och månader skrivs sedan ut på de valda språken i kalendern. Dessutom anges helgdagar med en landskod där de firas.

  Ensidig eller flersidiga kalendrar

  På print24.com kan du konfigurera tre- och fyra-månaders kalendrar som antingen enkelsidiga eller flersidiga kalendrar. Tre månadskalendern har en perforerad kalender med rillad bakvägg. Kalendern kan vikas till B4 -format. En årskalender trycks också på den överlappande bakväggen vid foten.


  Tre- eller fyra månaders flerblockskalender är individuellt perforerad och har en blockhållare. Bakstycket är räfflad tre gånger för att vikas. Som med alla andra kalendrar är helgdagarna försedda med respektive landskod. Dessutom har flerblockskalendern en hängslinga av metall.


  Vår minitriemånadskalender för placering på bord eller skänk har formatet 95 x 198 millimeter. Kalenderblocket är limmat på baksidan. Du kan trycka dina reklammeddelanden, slagord eller företagsinformation både på baksidan och på toppen och botten av stand-up-kalendern.

  Material av hög kvalitet och med praktiska funktioner

  Vid tryckning av din 3-månaders-kalender eller 4-månaders-kalender använder vi glansigt papper på en sida. Kromboxen bearbetas som en triangulär takdisplay, som innehåller en röd datumreglage av plast. Detta gör att du kan markera det aktuella datumet manuellt. Med den praktiska upphängningen kan 3- eller 4-månaders kalendrar enkelt hängas på väggen. Kalendrarna levereras som ett platt, bearbetat tryck, vilket gör dem perfekta för utskick.

  Kalendertryck i CMYK för maximal flexibilitet

  Vi trycker din kalender med tre månader eller fyra månader med den beprövade CMYK-fyrfärgsprocessen. Detta ger dig maximal flexibilitet vid tryckning, eftersom du enkelt kan trycka grafik, foton eller logotyper på den dubbelbelagda kromkartongen. Observera minsta upplösning när du skapar utskriftsfilen, så att bilderna inte pixeleras. Vi hjälper dig gärna med frågor angående din beställning. Ring oss.