Icon/Greenline Created with Sketch.

Etiketter på rulle

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Etiketter på rulle

  Få tryckta etiketter på rulle

  Etiketter på rulle erbjuder återförsäljare och tillverkare ett praktiskt sätt att snabbt märka produkter för hand eller med maskin. Klistermärkena på rullen är lika lämpliga för märkning av flaskor som för maskinmärkning av brevpåsar. I allmänhet är etiketter på rullar alltid användbart när många etiketter behövs samtidigt.


  På print24.com kan du konfigurera dina etiketter på rullar direkt online. Allt du behöver är en lämplig utskriftsfil. Du väljer alla detaljer som etikettstorlek, design, tryckfärger och fraktalternativ med bara några klick. Vi tar hand om högkvalitativ och kostnadseffektiv utskrift av dina självhäftande rull-etiketter. Du drar nytta av den flexibla kapaciteten i vår tryckeri, där vi kan trycka upp till 50 000 stycken per beställning åt dig.

  Brett utbud av format för dina självhäftande etiketter

  Vi erbjuder 28 olika etikettformat på rullar. Det minsta formatet är kvadratiskt och mäter 20 x 20 millimeter. Dessa klistermärken är mycket lämpliga, till exempel för att fästa produktinformation på förpackningar. Om du vill att de självhäftande etiketterna ska vara lite större , hittar du ytterligare sju fyrkantiga etiketter upp till 275 x 275 millimeter.


  Alternativt kan du välja rektangulära självhäftande etiketter, som finns som en praktisk rulle. Rektangulära etiketter finns i storlekar från 20 x 50 till 280 x 500 millimeter. Dessa etiketter kan tryckas i liggande eller stående format. Rektangulära etiketter är bra för märkning av ingredienser i flaskor eller förpackningar, eller kan tryckas ut som fraktetiketter för returer.

  Våra etiketter i DIN -storlekar är mycket praktiska. De finns i DIN A9 till DIN A4 och är idealiska när papper i DIN -storlekar ska täckas helt.


  Runda etiketter, som du kan formatera i tre storlekar hos oss, med en diameter på 20, 50 och 80 millimeter, är lämpliga för varningsmeddelanden.


  Ovala etiketter är något speciellt. De kan också användas för märkning av flaskor. Hela etikettens yta kan skrivas ut. Observera utfallet på varje sida.

  Olika pappersvarianter för dina etiketter på rullar

  Om du vill att dina etiketter ska sticka ut inte bara visuellt utan också haptiskt är filtmärkt obestruket papper i vitt ett bra val. Samtidigt övertygar det med sin naturlighet. Om hållbarhet är en prioritet för dina tryckprodukter, vi rekommendera etiketter av gräspapper eller vårt återvunna självhäftande papper.


  Självhäftande folier är ett klassiskt val. Dessa kan användas för att skapa etiketter i neongrönt, neongult eller neonrött. Eller så kan du välja den vita, permanent vidhäftande filmen, som kännetecknas av ett starkt grepp..


  Om du vill att etiketterna ska vara lätt att ta bort, konfigurera dina etiketter på rullar med löstagbart vitt självhäftande papper. Det finns också med en permanent limversion i vitt eller ogenomskinligt.


  Beroende på vilken pappersvariant du väljer kan du också välja mellan två attraktiva ytor med UV -ytlack eller stabiliserande skyddslack.

  Flexibel CMYK -utskriftsprocess

  Om du väljer neonetiketter i självhäftande film är enkel svart utskrift det bästa alternativet. På vita folier eller självhäftande papper kan du skriva ut foton, grafik och slagord med CMYK. På så sätt är du flexibel i ditt motivval. Dessutom erbjuder vi utskrift med CMYK plus vitt. Detta gör att du kan designa bakgrunden för klistermärket i ett homogent färgområde och texten i vitt.

  Beroende på format kan vi applicera etiketterna på rullar med den smala eller breda sidan först, enligt ditt val.