Icon/Greenline Created with Sketch.

Kortfodral

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Kortfodral

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Plastkort

  Reklamprodukter

  Nyckelband

  Reklamteknik

  -25%

  Rollup

  Catering

  Bordspratare

  Catering

  Orderblock

  Tryck egna kortfodral 

  Varje dag använder vi plastkort. Kort till hotellrummet, kundkort, kretitkort eller passerkort. Med ett kortfodral skyddar du dina kort. På print24.se kan du beställa dina egna pappersfodral och trycka dem i högsta kvalitet. Flera olika varianter finns tillgängliga.


  Tryck din logo, eller ett annat budskap på dem. Eller om det är ett presentkort, varför inte en liten hälsning. Vi har fem olika varianter anpassade för visitkort eller kreditkort.

  Tryck kortfoldral i olika varianter

  Classic-fodralet är den enklaste standardversionen. Omslaget öppnas och kortet sätts in i en kortplats på höger sida. Denna produkt är mycket lämplig för kupongkort. Med varianten "slipcase" får du en perfekt ärm för kupongen eller presentkortet. Dessutom kan du välja ett kortomslag som ska vikas ut med ficka i stående eller liggande format samt med två fickor, t.ex. för två nyckelkort eller kundkort.

  Alla kort kan utformas på helsidan och skrivas ut i enlighet med detta. Efter trycket stansas och bigas dina kortfodral. För att spara utrymme under frakt och lagring levererar vi dina kortfodral platta.

  Högkvalitativa pappersfickor

  Dina kortfodral trycker vi på 300 g / m² papper av högsta kvalitet. På grund av det styva papperet är kortet mycket väl skyddat. Samtidigt använder du en mer miljövänlig produkt än plastöverdrag.

  Pappersversionen är också lämplig för permanent användning, till exempel som skydd för bränslekort eller passerkort i företaget. Mycket ofta används den som en mapp för nyckelkort på hotell.

  Tryck i fyrfärg

  Vi trycker i fyrfärg (CMYK) så du kan välja vilka motiv som helst. Du kan använda text, illustrationer eller fotografier till din design.

  Beroende på vilken variant du väljer kan vi trycka både enkel- och dubbelsidigt. Detta ger dig ett brett utbud av designalternativ för att imponera på dina kunder med individuellt skapade kortfodral för alla tillfällen.