Icon/Greenline Created with Sketch.

Lösbladsamling

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Lösbladsamling

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Ringpärmar

  Trycksaker

  Skrivplatta

  Trycksaker

  Korrespondenskort

  Trycksaker

  Visitkort

  Reklamprodukter

  Kulspetspennor

  Tryck lösbladsamlingar

  Behöver du en tilltalande presentation för din företagsstyrelse? Eller vill du ha juridiska texter tryckta separata och sammanställda? Med en lösbladsamling har du hittat en praktisk lösning för detta. Den är också lämplig för utbildning eller för att samla in produktdatablad.


  Upp till 500 enskilda blad kan samlas i DIN A4 eller DIN A5 och senare vid behov hålslås och arkiveras i en pärm. Låter du trycka din lösbladsamling erbjuder vi dig ett brett utbud av pappersalternativ och möjligheter till efterbehandling. Vi skapar enstaka eller flera dussin uppsättningar åt dig. Starta ditt tryckjobb bekvämt online här.

  Praktiska DIN-format för arkivering

  Vi trycker din lösbladsamling i DIN A5 (148 x 210 millimeter) eller DIN A4 (210 x 297 millimeter), i stående eller liggande format. Liggande format är idealiskt för lösbladsamlingar av t.ex. produktskisser eller datablad.

  På begäran hålslår vi bladen på en gång. Efter presentationen, utbildningen eller seminariet kan de enkelt arkiveras i en vanlig pärm.

  Mer än 60 pappersalternativ för din lösbladsamling

  Vi trycker din lösbladsamling på 13 olika papperstyper. Tillsammans med olika gramvikter och matt eller blank yta kan du välja mellan över 60 pappersvarianter. En klassiker är bestruket papper. Det finns i en gramvikt på 90 g/m² eller i sju andra gramvikter på upp till 350 g/m². Handlar lösbladsamlingen om en viktig presentation rekommenderar vi finpapper eller premiumkartong. Våra finpapper finns i chamois, räfflad, ljus vit eller linne. De lämnar inte bara ett högkvalitativt intryck utan ger också en speciell känsla.

  Välj offsetpapper om bladen i samlingen ska bearbetas vidare i skrivaren. Om du satsar på hållbarhet bör du välja vårt returpapper. För ett speciellt intryck rekommenderar vi gräspapper, kraftpapper, guldpapper eller naturpapper med filtmärkning. Dessa papper lämnar ett bestående intryck på mottagarna av din lösbladsamling utan någon ytterligare förädling. Dessa kan vi trycka i en mängd på mellan fyra och 500 blad. Välj helst ett papper med låg gramvikt för samlingar med många sidor, då blir det lättare att hantera samlingen.

  Lyft presentationer med högkvalitativa förädlingar

  Förädla ytan på din lösbladsamling om du vill skydda pappret ytterligare och göra det mer tilltalande. Förutom skyddslack kan du också välja mellan cellofanering och UV-ytlack.


  Finpapper och användning av specialfärger utesluter skyddslack. Du bör ta hänsyn till detta när du skapar dina utskriftsdata.

  Efter tryckning skärs bladen till rätt storlek och hålas om så önskas. Hålningen görs med 2 eller 4 hål på vänster sida. För lösbladsamlingar i DIN A5 är endast hålslagning med 2 hål möjlig.

  Många tryckalternativ

  Vi trycker enkla lösbladssamlingar med produktspecifikationer eller juridiska texter till ett rimligt pris i svart. Oavsett färgvalet kan vi trycka endast framsidan eller fram- och baksidan av bladen.


  Med CMYK är det också möjligt att trycka foton, grafik och illustrationer. För speciella presentationer rekommenderar vi en kombination av CMYK och guld, guld digitalt, silver eller silver digitalt.

  Med Pantone kan färger tryckas jämnt över hela ytan. På så sätt kan till exempel företagets design återges färgäkta i lösbladsamlingen.


  Observera att specialfärger samt guld och silver inte kan användas på kraft- och gräspapper.