Icon/Greenline Created with Sketch.

Packtejp

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Packtejp

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Förpackning

  Kartongkuvert

  Förpackning

  Lådor

  Trycksaker

  Klistermärken och etiketter

  Trycksaker

  Korrespondenskort

  Packtejp med eget tryck

  Packtejp kan tyckas inte vara särskilt viktigt, men tejp är något mer än något som bara håller ihop kartongen, det är även ett utmärkt sätt att få ut ett budskap. Här på print24.se kan du designa din egna packtejp, men en logo, illustration eller något annat budskap du vill förmedla. Så att dina paket kommunicerar, även under transport. Vi trycker packtejp av högsta kvalitet till marknadens bästa priser. Många företag använder egendesignad packtejp i sina företagsfärger.


  Fördelen med att använda print24.se är att vi även producerar mindre kvantiteter. Vi trycker från 36 rullar per order, allt du behöver är en logo, eller en tryckfil. Sätt ihop din order på några klick så levererar vi inom några dagar.

  Praktiskt format

  Måtten på tejpen är 50mm bred och hela 66 m långa. Det finns 11 olika längder på tryckmotivet, från 169,6mm till 458,8mm

  Notera att storleken är anpassad till tryckarean. För mer information, klicka på produktens faktablad på vår hemsida.

  6 olika varianter på packtejp

  Vi trycker packtejp på polypropylen eller PVC. Båda materialen har utmärkt häftförmåga på alla möjliga ytor. Packtejp av polypropylene kan endast tryckas med två färger.


  Både PP film och PVS finns i vit, brun eller transparant

  Använd klichéer flera gånger

  Vi anvnder klichéer som tillverkas för varje order. Om du vill göra en ny order med samma original så betalar du inte för en ny kliché


  När du beställer igen, välj en existerande kliché under "image length" i menyn. Efter order behåller vi klichéer i maximalt ett år.

  Tryckalternativ - specialfärger

  Om du vill åt den där extra effekten så kan vi även trycka i Pantone. Guld och silver finns också tillgängligt. Perfekt för t.ex. julpaketen.


  Vänligen notera att vi endast trycker streckbilder med full täckning. Vi trycker i flexo, vilket innebär att en viss färgvariation kan förekomma.