Icon/Greenline Created with Sketch.

Papperskassar

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Papperskassar

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Reklamprodukter

  Nyckelband

  Textilier

  Tygpåsar

  Reklamteknik

  Mässdiskar

  Reklamteknik

  Mässväggar

  Förpackning

  Kuddaskar

  Papperskassar med eget tryck

  Snygga papperspåsar från kända butiker används idag av kunderna fler än en gång. Eftersom det skulle vara synd att kasta så snygga påsar. På det här sättet blir kunderna reklammedier. Gör som dessa butiker och tryck dina papperskassar hos print24.com. Vi har ett brett utbud både vad gäller format och efterbearbetning.


  Vi trycker även i mindre upplagor, från 250st. Men vi kan även producera större serier om 10.000 ex. Skapa dem här online och beställ snabbt och smidigt.


  Plastpåsar har resulterat i ett verkligt avfallsproblem under de senaste decennierna. Så varför inte ge dina kunder en miljövänlig alternativ? Bortsett från denna ekologiska aspekt är våra papperspåsar också mycket snygga. Med rephandtag och tryckt med din personliga design kombinerar du din väska med en medvetenhet om hållbar resursanvändning. Detta återspeglar också ditt varumärke positivt.

  Ett urval av olika handtag

  Våra pappersbärsäckar är klimatneutrala: FSC-certifierade, miljövänliga och komposterbara. Du kan välja mellan:

  Vikta platta pappershandtag med inlimmade och förstärkta handtagsöverdrag, platt botten och en lastkapacitet på upp till 2 kg. Handtagsfärg som matchar materialfärgen i brunt eller vitt.


  Handag av tvinnat papper med limmat handtagsskydd för förstärkning, som tillval med kantöverdrag och bottenkartong. Har en lastkapacitet på upp till 3 kg. Handtagen finns i färg som matchar materialfärgerna: brunt, vitt, blått, gult, grönt, rött eller svart.


  Handtagens hål är 90 x 30 mm med kartongförstärkning runt de stansade avlånga hålen och fastlimmade bottenkartong. Lastkapacitet upp till 6 kg "Sidenhandag" av polyester 25 mm bred och 50 cm lång. Mjuk mot handen och hållbar. Finns i vit och svart.


  Tygsladdar med inkapslade ändar och fyra inre knutar, 6 mm tjocka och 50 cm handlängd eller 80 cm axellängd. För hög bärkomfort och motståndskraft, pålitlig mot rivning och skär. De små påsarna med en bottenstorlek på 100 x 100 mm har bara en enda sladd vars ändar är knutna ihop. Sladdfärgsval i vitt, svart, rött, blått, grått, beige (endast gräspapper) och kräm (endast äppelpapper). Kapacitet upp till 7 kg för bildpapper, upp till 2 kg för kraftpapper och upp till 3 kg för äpple och gräspapper.

  För stora eller små inköpsresor - du väljer själv vilket format du vill ha.

  Konfigurera din egna papperskasse och välj storlek innan tryck. Beroende på vilken modell du väljer så kan du välja mellan olika bredder, höjder och djup. Vår minsta papperskasse är 100 x 50 x 100mm och används ofta av parfymbutiker och juvelerare.


  I påsen med måtten 240 x 100 x340 mm får du plats med böcker och andra små saker. Vår största kasse är 540 x 140 x 500mm och passar som shoppingkassar för butiker. Men vi har också storlekar däremellan för alla dina behov.

  Konfigurera din egna papperskasse och välj storlek ioch tryck. Beroende på vilken modell du väljer så kan du välja mellan olika mått, höjder och djup. Vår minsta papperskasse är 100 x 50 x 100 mm och används ofta av parfymbutiker och juvelerare. I påsen med måtten 240 x 100 x340 mm får du plats med böcker och andra små saker. Vår största kasse är 540 x 140 x 500 mm och passerar som shoppingkassar för butiker.

  Papperskassar av högsta kvalitet

  Vi använder av bestruket 140-250g papper, gloss eller matt, när vi trycker papperskassar. Det extra starka kraftpappret är extra hållbart tack vare de långa cellulosafibrerna det består av. Du kan välja mellan 70-200 gsm (brun), 100-120 gsm (brun ribbad) och 70 - 170 gsm (vit).


  Beroende på ligninnivån i pappret så varierar det från vitt till brunt. Tack vare de öppna porerna i ytan så fastnar trycket ordentligt och tryckresultatet kan bli något mattare än vid bestruket papper. Till skillnad från många andra papper så är dett vattenavstötande till viss del.


  Som "gröna" naturpapper erbjuder vi 185 g / m² äppelpapper och 200 g / m² gräspapper. När det gäller äppelpapper läggs upp till 15% torkad äppelpomace till träcellulosan. Detta ger materialet en krämig färg och en sammetslen känsla. Gräspapper är ett miljövänligt alternativ, där andelen gräsfibrer kan vara upp till 40%, beroende på avsedd användning.

  Beroende på vidare bearbetning är materialets kontakt med torr mat med låg fetthalt oproblematisk, det kan återvinnas och komposteras. Allergipatienter behöver inte oroa sig, gräspapper innehåller inga allergener. Det naturfärgade materialet har en strukturerad, haptiskt märkbar yta. Eftersom äpple- och gräspapper är ett organiskt material kan den naturliga färgen variera från sats till sats. Dessutom påverkar papperets inneboende färg färgerna tryckta på det. En fruktig doft eller en lätt gräs doft är möjlig, men detta kommer att blekna med tiden.