Icon/Greenline Created with Sketch.

Pärmar

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Pärmar

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Plastmappar

  Trycksaker

  Pärmfodral

  Reklamprodukter

  Kulspetspennor

  Trycksaker

  Anteckningsblock

  Trycksaker

  Skrivbordsunderlägg

  Personifierade ringpärmar (ej med triohålning)

  Ringpärmar är mer än bara mångsidiga kontorsarkivsystem; de är ett attraktivt sätt att presentera eller lagra dokument. Du kan få dina pärmar tryckta här på print24.com. Allt du behöver är en utskriftsfil och din beställning kan konfigureras sedan bekvämt online. Du kommer att njuta av utmärkt utskriftskvalitet och ytterligare förfiningar för dina pärmar. Vi kan också trycka dina pärmar till mycket rimliga priser tack vare moderna processer och en kundorienterad prisstrategi. Vår tjänst är inriktad mot privatkunder och företagskunder med en tryckvolym på flera tusen mappar per beställning.


  Ringpärmar är ett sätt att arkivera dokument snyggt, samtidigt som de presenteras attraktivt, vilket gör dem extremt mångsidiga. Fastighetsmäklare använder dem för att presentera sina fastigheter , medan säljare fyller dem med företagets produkter för överskådlga presentationer. Försäkringsmäklare samlar kunders viktiga dokument i ringbindermappar, så att de kan lämna över saker på ett snyggt och organiserat sätt. Och bilhandlare kan använda dem för att bearbeta alla papper som är förknippade med bilförsäljning. Ringbindermappar är också lämpliga för logistikleverantörer vars förare kräver leveransmeddelanden eller annan dokumentation för att exportera varor.

  Praktiska pärmar för ditt kontor

  Oavsett om du är enskild näringsidkare eller ett medelstort företag med över 100 anställda, skriver varje företag ut dokument dagligen. Och dessa papper måste vara ordentligt organiserade om du vill ha koll på dem. Ju större verksamheten desto mer ”pappersarbete” byggs upp.

  Med individuella ringpärmar tryckta i olika färger eller mönster, gör du det enklare att organisera filer på ditt kontor. Du kommer att upptäcka att, inte bara blir ditt kontor snyggare, du kommer också att njuta av att konsultera dina personliga pärmar.

  Designen: Praktiskt format för DIN A4

  Vi trycker pärmar som är lämpliga för lagring av dokument i DIN A4-format, med en fyllningshöjd på 10 mm. Ringbindermapparna har också en D-formad 2 eller 4-rings klippmekanism, beroende på det valda alternativet. (OBS: ej triohålning)


  Det praktiska med detta är att dokument kan både stansas och häftas. Avståndet mellan klämmorna matchar konventionell hålslagning för DIN A4-ark, vilket innebär att plasthylsor också kan användas i mapparna.(Ej Svensk triohålning)

  Förädlingsalternativ: För ett snyggare utseende och trevlig taktil effekt

  För att öka pärmens styrka och kvalitet laminerar print24.com dessa som standard. Du kan konfigurera ytterligare förfining i fyra olika versioner. Både blank och matt laminering ger dina ringpärmar ett attraktivt utseende

  det matta reptäta alternativet skyddar utsidan mot repor även efter intensiv användning. Om du vill att dina mappar ska få en extraordinär känsla, välj linnefinish.

  • Matt: Ger elegant, snygg underdrift i dina dagliga kontorsaktiviteter.
  • Matt, reptålig: Denna förfining gör mapparna slitstarkare och mer robusta.
  • Glansigt: Tillåter dina mappar att visuellt förbättra ditt kontor.
  • Linnefinish: Den klassiska linnefinishen ser varierad ut och är också praktisk.

  Högkvalitativa tryckfärger och beprövad tryckteknik för bästa resultat

  Vi kan trycka utsidan och insidan av dina pärmar. Välj mellan två standardprocesser med svartvitt och CMYK-fyrfärgsutskrift, vilket gör att du kan njuta av hela utbudet av moderna tryckalternativ.

  Pärmarna kan trycka ut med foton lika enkelt som de kan skapas i en enda blockfärg, vilket ger dig maximal flexibilitet när det gäller ditt motiv.