Icon/Greenline Created with Sketch.

Plastkort

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Plastkort

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  -20%

  Kortfodral

  Reklamprodukter

  Nyckelband

  Catering

  Menyer

  Reklamprodukter

  Festivalarmband

  Egen design på tryckta plastkort

  Plastkort är mer än bara enkla plasttrycksprodukter i kreditkortformat. När vi trycker dina plastkort kan de bli eleganta medlemskort, säkra passerkort eller kundkort. Du är helt fri att välja dina motiv och tryck dig oavsett om det är företagsdesign eller med enkla bokstäver. Med print24.se har du ett av europas största online-tryckerier i ryggen. Vi trycker professionellt och i högsta kvalitet till låg kostnad. Det gör ingen skillnad om du börjar med 25 eller behöver 50 000 kort - tack vare vår moderna tryckteknik kan vi på ett tillförlitligt och snabbt sätt rmöta alla behov.


  Sedan presentkorten erövrat marknaden har det blivit lättare att ge presenter. En summa pengar laddas på plastkortet för mottagaren att lösa in senare till vad han / hon gillar mest. Med print24.se kan du trycka present eller kupongkort för ditt företag. Du kan välja mellan enkla plastkort eller mer avancerade varianter med magnetlist eller smartchip, som kan laddas med kredit om och om igen. 

  Robust material och perfekt tryck - redo för daglig användning

  Alla plastkort, oavsett om de är utrustade med chip, magnetlist eller RFID-teknik, är tillverkade på print24.se av högkvalitativ plast. Det lackas eller lamineras för att ge korten den kvalité det behöver för daglig användning.

  Kortets format är alltid 85,6 x 54 mm. På dett sättet passas korten i kreditkortsfodral och vanliga kortfodral.

  Plastkort på print24

  Plastkorten är den enklaste versionen utan extrafunktioner. De finns i lackerad plast och laminerad plast i blank eller matt. Beroende på material kan du sedan välja något av följande extra: LoCo magnetlist, signaturfält, runt eller slitsat hål. De matta och glansiga korten kan också appliceras med olika förbättringar.

  Dina krav - Olika versioner av våra plastkort

  På print24.se kan du välja mellan fyra olika versioner av plastkort. Det enkla plastkortet utan extrafunktioner och det mer avancerade chip-, svep- eller RFID-kortet. Alla versioner av plastkorten är tryckta på båda sidor och har en laminerad plastglans.


  Med chipkorten har du valet att placera chipet på vänster eller höger sida. Som extra kan du lägga till följande alternativ: LoCo magnetlist, signaturfält, runda eller slitsade hål. Om du behöver chipkort erbjuder vi två versioner:


  • FM4442-chipkortet är ett medium med en integrerad lagringskapacitet på 256 byte. Detta formulär är perfekt för identifieringsändamål och passar som ett bonuskort för marknadsföringsåtgärder. För extra säkerhet har detta kort PIN-skydd.
  • Fm²4C02-chipkortet erbjuder också 256-byte lagringskapacitet som kan användas för marknadsföring eller säkerhetsändamål. Standardchipet kan skrivas eller läsas på ett öppet system. För att läsa båda chipkortversionerna krävs lämpliga läs- / skrivenheter och rätt programvara.

  Dra kort med HiCo magnetlist

  Det finns två versioner av magnetband på print24.se. Våra svepkort är standardutrustade med en HiCo (högt tvångsmagnetisk) magnetlist, vilket gör att ditt plastkort kan lagra data under längre tid eftersom magnetlisten är mer robust. Identitets- eller säkerhetskort är ofta försedda med denna typ av magnetlist. LoCo (låg koercivitet) magnetiska remsor har däremot en lägre flödestäthet och kan läggas till våra chip-, plast- och RFID-kort som extra. Dessa LoCo-magnetremsor används för data som ofta ändras, till exempel för dagliga åtkomständringar till hotellrum.

  RFID-kort inklusive MIFARE®-chip

  En speciell variant av plastkort som kan tryckas är RFID-kort. Användningen av " radiofrekvensidentifiering " tillåter, till exempel, användarna att tillhandahålla kontaktlös identifiering. Uppgifterna på NXP MIFARE® Classic 1K-chipet kan avläsas med radiovågor med en frekvens av 13,56 MHz upp till ett avstånd av 10 cm. Denna form av plastkort används i dag för studentidentitetskort, bibliotekskort, tidsregistreringssystem och åtkomstkontroller. RFID-korten är tillverkade av glansigt laminerat plast som standard, och du kan lägga till LoCo-magnetremsan eller ett signaturfält som extra tillval.

  Hologram- säkerhetsfunktion och andra förbättringar

  Om du vill ha magnet- eller plastkort för dina medlemskort eller andra produkter som trycks på print24.com kan du välja mellan olika förfining och säkerhetsalternativ. Detta gör dem bättre skyddade mot förfalskning. Vi använder laserteknologi för att prägla hologrammet i kortet. Du har två modeller att välja mellan (VIP och ett jordklot). Andra tillgängliga förädlingsalternativ är varmprägling, prägling på vänster / höger sida samt ett termiskt överföringsutskrift på vänster / höger sida.

  Här är en översikt över de tillgängliga förädlingsalternativen:


  • Varmfoliering - guld eller silver
  • Hologram - regnbågs-folie (vänster / höger)
  • Hologram - Globe-folie VIP (vänster / höger)
  • Prägling - guld eller silver (vänster / höger)
  • Termisk överföringstryck - Nummer i följd (vänster / höger) eller streckkod EAN128 med pågående nummerering "

  Högkvaité tryck

  Vi trycker plastkort på båda sidor i liggande format med 4/4 CMYK-tryck. På det här sättet har du största möjliga flexibilitet i valet av motiv och text. Med de fyra grundfärgerna kan alla möjliga färger produceras direkt under utskrift.


  Samtidigt säkerställer den höga kvaliteten på våra färger också att du kan skriva ut foton eller högupplösta grafik med detaljer i detalj och med ett högt färgdjup. I plastkortsversionen har du också möjligheten att kombinera CMYK med den speciella silverfärgen.

  Praktiska tillbehör för plastkort

  Vi kan rekommendera en korthållare med yo-yo funktion i en liten version eller oval i svart eller vitt transparent som ett praktiskt tillbehör. Som skydd för korten kan du också beställa en identitetskortshållare i porträttformat eller ett mjukt PVC-omslag i stående eller liggande format. Om dina plastkort ska användas på mässor eller i företag för identifiering av anställda, erbjuder vi praktiska metallklämmor med ett plast- eller textilspänne, som du kan välja i konfigurationsmenyn.


  På begäran kan vi också utrusta dina plastkort med andra funktioner. Vi kan utrusta chip-, plast- och RFID-kort med en magnetlist. Ett fält för användarens signatur kan läggas till alla versioner av kort. Dessutom kan vi inkludera ett runt eller slitsat hål med valfritt kort, utom RFID-kortet, för att fästa kortet i en nyckelring. De flesta funktioner är tillgängliga när du trycker ut enkla plastkort.