Icon/Greenline Created with Sketch.

Presentetiketter

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Presentetiketter

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Omslagspapper

  Förpackning

  Kuddaskar

  Förpackning

  Vinkartonger

  Trycksaker

  Vikta kort

  Trycksaker

  Kuvert

  Tryck dina egna presentetiketter

  På Print24.se kan du trycka dina egna presentetiketter billigt, snabbt och till högsta kvalitet. Eftersom vi kan trycka upplagor från 1ex så passar producerar vi både åt företag och privatpersoner. Vi erbjuder även en mängd olika papperskvaliteter. Om du vill sätta igång direkt så är det bara att klicka in på vårt FreeDesign verktyg och börja.


  Utöver ett snyggt omslagspapper så kan du ju lägga till en egen presentetikett. Du kan ha ett helt eget budskap, t.ex kan du säga "tack" till dina kunder när du ger bort en gåva. Oavsett i vilket sammanhang du vill använda en presentetikett så kan du skapa dem hos oss precis så som du vill ha dem. Om du har några frågor om hur du sätter igång så är vi mer än villiga att hjälpa till antingen per e-mail eller telefon.

  Presentetiketter i fyra olika format

  Vi har fyra olika format på presentetiketter: A7 och A7 long, vilket är samma som 74 x 105 mm. Vi har även 98 x 98 mm och 85 x 55 mm. Den kvadratiska presentetietten är 98 x 98 mm, och den kan tryckas på bägge sidorna. 

  Anpassa dina presentetiketter med pappret

  Du kan välja mellan bestruket konstpapper, pemiumkartong, finpapper med olika ytor (cremefärgad, ribbad, högvitt, eller linnepräglad), obestruket offest, återvunnet papper och chromokartong i olika tjocklekar.


  Offsetpapper har fördelen av att det går att använda i vanliga laserskrivare och kopieringsmaskinter. Man kan också enkelt skriva på offsetpapper med en vanlig penna. Våra returpapper är miljömärkta.

  Efterbehandling för det där lilla extra

  För att dina presentetiketter ska bli ännu mer imponerande så kan vi lägga på ytterligare efterbehandling: Laminering i matt, gloss, linnepräglad eller soft. Ett laminat gör inte bara att det ser lyxigare ut, presentetiketterna blir stadigare och mer hållbara.


  En ytterligare förädlig av etiketterna är att välja UV-lack, antingen över hela, eller partiellt över någon text t.ex.


  Som en speciell höjdpunkt erbjuder vi möjligheten att applicera en folie i guld, roséguld eller silver med digital folie. Processen kräver ingen präglingsform och kan därför även användas för en liten upplaga. Folien appliceras med en speciell kromrulle. Den är inte sämre än varmfoliestämpling och ger metalliska effekter även i graderingar.

  Övriga tillval

  Notera att när vi skär ner eller viker etiketterna så är det endast möjligt beroende på hur många sidor du väljer. Nedskärning och rundade hörn, t.ex, är endast möjligt vid tryck på bägge sidor.


  Om du väljer något av våra premiumpapper är det ej möjligt att välja rundade hörn. Hålen, för snöre, kan du välja att sätta till vänster, mitten eller höger.

  Presentetiketter i vilka färger som helst.

  Vi trycker etiketterna i CMYK, eller fyrfärg. Detta betyder att du kan använda alla färgkombinationer som finns. Om du har en speciell Pantonefärg du vill att vi ska trycka så går det också bra.

  Det går även att välja effekttryck i guld eller silver. Kombination av svart tryck och Pantonge, guld och silver är okså möjlig.