Icon/Greenline Created with Sketch.

Registerblad (ej triohålning)

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Registerblad (ej triohålning)

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Plastmappar

  Trycksaker

  Ringpärmar

  Reklamprodukter

  Kulspetspennor

  Trycksaker

  Anteckningsblock

  Trycksaker

  Skrivbordsunderlägg

  Personifierade registerblad

  Registerblad behöver inte alltid se likadana ut! På print24.com kan du få dina personliga registerbald tryckta med din design. Oavsett om det handlar om din butik, ditt kontor eller helt enkelt för dina privata mappar, är vår onlinetryckeri redo för att ta din beställning när som helst. Välj hur många avdelare, hur du vill ha dem stansade och önskad typ av laminering. Ladda sedan upp din fil, lägg den färdiga varan i kundvagnen och starta din beställning. Även under konfigurationen kan du Jag kan se när du kan förvänta dig att dina tryckta avdelare levereras till önskad adress. Njut av perfekt valuta för pengarna med print24.com och beställ avdelare av hög kvalitet enkelt online.


  Pärmar räcker ofta inte för att ge önskad ordningen vid sortering och arkivering. Det är här registerblad kommer in, så att du snabbt kan hitta alla dina dokument igen efter att de har arkiverats. Om du använder en standarddesign för din kontorsutrustning kan vi skriva ut detta på avdelarna åt dig. Med möjligheten att få upp till 10 000 ark per order erbjuder vi också tillräcklig tryckpacitet för stora företag. Den enastående trycvk - och materialkvaliteten innebär att du till och med kan använda vår tryckeri för att skapa avdelare när du vill sälja dessa som skräddarsydda föremål, så att många små pappersbutiker kan dra nytta av vår tjänst!

  Registerlad för DIN A4 format

  print24.com tillverkar dina avdelare för DIN A4 -format, som 230 x 297 mm, vilket gör dem lämpliga för arkivering i ringpärmar av samma format. Andra, mindre ark med samma stansning kan naturligtvis också lagras där.

  Ditt tryck på stark, högkvalitativ kartong

  På print24.com använder vi högkvalitativt matt bestruket konstpapper för dina registerbald. Den har en ytvikt på 300 g / m². Papperstjockleken är perfekt , eftersom det är höghållfast utan att vara så styvt att det påverkar sidvändning. Beroende på vilken typ av mapp som används kan du beställa dina avdelare med dubbel eller fyrdubbel stansning. Notera att hålstansningen följer Europeisk standard och inte Svensk, såkallad triohålning.

  Vill du att dina blad ska vara repsäkra också?

  För att ge dina avdelare det nödvändiga skyddet lamineras bladden som standard. Du kan sedan bestämma de specifika lamineringsegenskaperna. Den matta stilen är enkel och enkel, medan den blanka versionen är den mest populära. Klicka på repsäker laminering i konfigurationsmenyn


  • Matt: Ger elegant, snygg underdrift i dina dagliga kontorsaktiviteter.
  • Matt, reptålig: Denna förfining gör delarna hårdare och mer robusta.

  Detta ger dig extra styrka och robusthet och gör dina registerbald konsekvent felfria, även när pärmen används mycket. Om du vill ha en unik touch och känsla, har dina avdelare laminerade med en linnefinish.


  • Glansigt: Ger ett exklusivere utseende
  • Linnefinish: Den klassiska linnefinishen ser varierad ut och är också praktisk.

  Upp till maximalt 12 blad per uppsättning, tryckt individuellt

  Du kan beställa flera avdelare i uppsättningar, med fördelen att varje ark kan stryckas med olika motiv. Till exempel, med alternativet "12 delar" kan du skapa varje ark med namnet på månaderna och en matchande bild.

  Beroende på vilken inställning som är bäst för dig, välj motsvarande bladnummer snabbt och enkelt i konfigurationsmenyn. Alternativen sträcker sig från 4 till 12 ark, i enkla steg.

  CMYK-En beprövad utskriftsprocess med oändliga möjligheter för dina motiv

  Vi använder den beprövade CMYK-tryckprocessen i fyra färger för dina registerblad. Detta ger dig maximal flexibilitet när du väljer motiv och text. De fyra grundfärgerna kan användas för att skapa önskad färg, medan den höga kvaliteten på våra bläck säkerställer att dina foton eller högupplösta grafik förblir skarp för detaljer, och med stort färgdjup.

  Notera att vi bara kan skriva ut ena sidan av avdelarna. Hålningen är ej heller enligt Svensk trio - standard. Har du fler frågor eller vill du veta mer om andra produkter som finns tillgängliga från vår online tryckeri? Tveka inte att maila eller ringa oss! Vårt serviceteam svarar på alla dina frågor om våra produkter!