Icon/Greenline Created with Sketch.

Självkopierande block

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Självkopierande block

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Stämplar

  Reklamteknik

  -25%

  Gatupratare

  Trycksaker

  Skrivplatta

  Trycksaker

  Visitkort

  Trycksaker

  Brevpapper

  Tryck av egna självkopierande block

  Självkopierande block är en vanlig kontorsprodukt. Dom är praktiska för blanketter, kontrakt eller fakturor. Ett set kan bestå av upp till 5 kopior. Kunder osv kan alltså snabbt och enkelt få en kopia på viktiga dokument som omedelbart kan arkiveras. På print24.se kan du enkelt konfigurera och designa ditt egna block online.


  Enstaka exemplar eller upp till 5.000 block. Vi använder oss alltid av material av högsta kvalitet. Självklart till allra bästa pris.


  Vi har fyra olika varianter av självkopierande block. Lösa set levererar vi packade löst på varandra i kartong. Perfekt för set som behöver delas ut till enstaka personer. Vi kan också skapa set med upp till fem sidor, som är ihoplimmade längs kort- eller långsidan. Du kan beställa limmade set från 500 st och välja om du vill ha dem liggande eller stående. Du kan även välja om du vill ha dem perforerade.

  Praktiska format att välja mellan

  Våra självkopierande block finns i fyra olika format. Vi använder oss i första hand av DIN fomrat, då dessa kan kombineras med andra produkter, som foldrar, mappar osv. Formaten som finns är:


  98 x 210mm DL:

  Perfekt för att bladen ska passa i ett kuvert utan att behöva vika dem.


  105 x 148mm A6:

  Perfekt format för kvittensblock.

  Alla lösa set kan bara tryckas stående. Set som limbinds till block kan tryckas ståendes eller liggandes.


  148 x 210mm A5:

  Perfekt för kvitton, ordrar osv


  210 x 297 mm A4: Populärt för kvitto, ordrar, blanketter osv.

  Pappret vi använder till självkopierande block

  Vi trycker på 80 eller 90gsm beroende på dina val. Arken är behandlade med en speciell yta (CB - Coated Black) på baksidan så att trycket kopieras genom pappret under.


  Det sista arket är ett s.k. CF-papper och finns i 90, 60 eller 57gsm, beroende på dina val.

  Om du behöver två, tre eller fyra kopior per set så finns det mittersta arket i gult, på 86, 60 eller 53gsm papper (CFB - Coated Frot and Back). Det mittersta och sista arket är färgade och du kan välja mellan gul, rosa, blå eller grönt.

  Efterbehandling

  När vi har tryckt dina självkopierande block så skärs de ner i önskad storlek. Seten limmas i ovankant. Om du beställer block så limmas setten ihop med en gråkartong för stabilitet.Våra självkopierande block kan limmas både på kort- och långsidan.


  Vi kanm även stans två eller fyra hål (obs ej svensk standard).

  Alternativ för tryck

  Vi kan trycka både på fram- och baksidan av dina självkopierande block. I dessa fall blir kopian identisk med det översta bladet. Dubbelsidiga ark är perfekta när du behver finstilt text på baksidan. Självklart trycker vi även baksidan i färg om så behövs.


  När du använder färger ska du tänka på att det sista bladet och det valfria mellanbladet inte är vita, vilket innebär att färgutskrifter kan se annorlunda ut än de ser ut på vitt papper.