Icon/Greenline Created with Sketch.

Skrivbordsunderlägg

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Skrivbordsunderlägg

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Plastmappar

  Trycksaker

  Ringpärmar

  Reklamprodukter

  Kulspetspennor

  Trycksaker

  Anteckningsblock

  Trycksaker

  Spiralbound notepads

  Egendesignade skrivbordsunderlägg 

  Medan ett skrivbordsskydd skyddar skrivbordsytor, erbjuder dessa pappersunderlag ett antal andra praktiska användningsområden, t.ex. som skissböcker eller klotterunderlag. På print24.se kan du få skrivbordsunderlägg tryckta med dina motiv eller texter i två format, från partier om 50st till stora volymer på 20 000. Oavsett om det är till ditt kontor, din klinik eller för reklampresentationer, är skrivbordsunderlägg från print24.com den perfekta kombinationen av högkvalitativt tryck och låga priser. Du drar nytta av vår expertis som en av Europas största online-tryckbutiker!


  Pappersunderlägg är också utmärkta bkladdunderlag.Papperet fungerar som underlag när man signerar brev eller anteckningar, men kan även skrivas på. Underläggen ger utrymme för snabba anteckningar under telefonsamtal eller, med lämpligt formulär, för viktiga möten. 

  Fördelarna med skrivbordsunderlägg

  Många olika material som transparent plast eller läder kan användas som skrivbordsunderlägg. Till skillnad från dessa erbjuder papper flera fördelar:

  Underlägget kan användas som underlag för att skriva på och kan återanvändas flera gånger som en skissbok eller veckoplanerare. Ingen rengöring krävs, eftersom ett nytt papper helt enkelt kan användas. Billigt att köpa, mycket anpassningsbart med logotyper och tryck och lätt att tfå i företagsdesign. 

  Skissblock för skirvbordet

  Det är inte bara arkitekter som skapar skisser av sina byggnader; modedesigner förlitar sig också på pennor och papper när det gäller att snabbt skriva ner idéer. Och nästan alla på ett kontor kommer att använda diagram och skisser för att illustrera fakta för andra eller förklara en handlingsplan. I det här fallet kan skrivbordsunderlägg från print24.com också användas som praktiska skissböcker, som alltid finns till hands när du är vid skrivbordet.

  Praktiska format för olika skrivbord

  Skrivbordsunderlägg kan beställas från print24.com i två praktiska storlekar. Det mindre formatet 335 x 485 mm är perfekt för när dina underlägg måste användas på många olika skrivbord, eller om de måste dela utrymmet med ett tangentbord.

  Om du väljer formatet DIN A2 (420 x 594 mm) kommer du att ha gott om utrymme för dina noteringar. Dessa stora skrivbordsunderlägg täcker en stor del av arbetsytan.

  Papper, design och format

  Du välja mellan 90 gsm Offset eller det mer miljövänliga, vita 80 gsm Återvunnet papper, som också har Blue Angel-certifikatet. Båda papperstyperna kan användas i alla konventionella skrivare.

  Båda storlekar på underläggen är limmade. Du kan välja om du vill ha den övre eller nedre långsidan limmad. 


  På print24.com kan du beställa skrivbordsunderlägg med 25 ark eller 50 ark. 

  Många olika alternativ för dina skrivbordsunderlägg

  Vi trycker dina skrivbordsunderlägg med mordern teknik. Den billigaste varianten är enkelt svartvit tryck. Om du d vill använda specialfärger rekommenderar vi Pantone, det ger dig ett urval av specialfärger att välja mellan.

  1/0-Färger Svart

  2/0-Färger Svart + Pantone

  2/0-Färger Svart + Guld

  • 2/0-Färger Svart + Silver

  För speciella visuella effekter kan du också lägga till bokstäver i guld eller silver. Både Pantone och silver / guld kan kombineras med konventionell CMYK-fyrfärgstryck eller det enkla svartvita trycket. Det är alltid framsidan av blocket som är tryckt. baksidan är blank.

  • 4/0-Färger CMYK
  • 5/0-Färger CMYK + Pantone
  • 5/0-Färger CMYK + Guld
  • 5/0-Färger CMYK + Silver