Icon/Greenline Created with Sketch.

Affischer utomhus

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Skyltar av kanalplast

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Flyer

  Trycksaker

  Affischer

  Reklamprodukter

  Kulspetspennor

  Textilier

  Pikétröjor

  Textilier

  Tygpåsar

  Tryck av utomhusaffischer

  Letar du efter ett pålitligt och beprövat reklammedium för utomhusreklam? Vill du att dina affischer ska överleva vind och väder? Då är utomhusaffischer den perfekta lösningen. De lämpar sig för effektiv valannonsering såväl som för att annonsera en plats eller evenemang Du kan också använda affischerna för tillfällig skyltning vid utomhusevenemang.


  De kan också användas för sportevenemang som maraton eller cykelkurser. Vi trycker upp till 10 000 utomhusaffischer per beställning åt dig. Dina motiv och bokstäver appliceras på robust och återvinningsbar allväderskartong eller polypropylen Akylite. Detta säkerställer att ditt meddelande förblir läsligt och synligt utomhus i minst sex veckor utan skador.

  Från praktiska DIN A3-affischer till enorma DIN A0-dubbelaffischer

  Vi trycker dina motiv åt dig i nio olika format. DIN A3 eller DIN A2 utomhusaffischerna är idealiska för evenemangsannonsering i begränsade utrymmen. Om du vill att dina budskap ska synas snabbt och på större avstånd, välj ett större format, t.ex. DIN A0 (841 x 1 189 millimeter) Eller så kan du välja det klassiska affischformatet DIN B1. Här har du 700 x 1 000 millimeter utrymme för ditt innehåll.


  Om du vill att dina texter och motiv ska synas från båda sidor på en stolpe eller lyktstolpe är våra dubbla format idealiska. Här kan du välja mellan allvädersaffischer i dubbel DIN A1 (1 188 x 841 millimeter), dubbel DIN B1 (1 400 x 1 000 millimeter) och jätteformatet dubbel DIN A 0 (1 682 x 1 189 millimeter).

  De dubbla formaten är särskilt praktiska. De är tryckta i ett stycke. Vik sedan affischen på mitten och placera den runt en stolpe eller ett träd. För att fästa den, dra buntband genom hålen. Detta sparar värdefull tid när du sätter upp affischer och säkerställer samtidigt att dina reklambudskap är synliga från båda sidor.

  Robust material för maximal hållbarhet

  Vi trycker dina utomhusaffischer på allväderspapp eller 2,5 millimeter tjocka dubbelväggiga ark. Allvädersskivan har en vikt på 750 gsm och har en PE-beläggning som skyddar ytan från fukt. Det återvinningsbara materialet kan användas i utomhusreklam i minst sex veckor. Tillräckligt med tid för en valkampanj.


  Dubbelväggiga ark av rivbeständig polypropen är ännu mer motståndskraftiga. Arken är också 100 procent återvinningsbara och har en förstärkande Akylite bikakestruktur eller en korrugerad struktur, beroende på ditt val. Deras livslängd är tre till fyra månader.

  Enkel och snabb att sätta upp

  Beroende på hur du vill att affischerna ska fästas kan du välja en 4x hörnperforering eller ett 10x stansat hål, vardera med antingen 5 mm eller 7 mm diameter. Som tillbehör erbjuder vi matchande buntband i förpackningar om 100, 500 och 1 000 stycken. Med en bredd på 4,8 mm och en längd på 370 mm passar de för de flesta lyktstolpar eller tunnare träd. Med färgen "natur" stör de inte motivet.

  Honeycomb: 4x hörnhål 5mm,

  10x stansade hål 5 mm, runtom

  Korrugerad: 10x stansade hål 7mm, runtom

  Allvädersbräda: 10x stansade hål 7 mm, runtom

  Så trycker vi dina utomhusaffischer

  På print24.com förlitar vi oss på den beprövade 4/0 CMYK UV-direktutskriftsprocessen. I denna process härdas bläcket av ultraviolett ljus och bildar ett fast färgskikt. Det torkade bläcket har då en lätt satinfinish som ger det en laminerad känsla.

  Detta ger bläcket större styrka och bättre skydd mot gulning. UV direkttryck kräver inga thinner eller lösningsmedel och är därför en mer miljövänlig tryckteknik.