Icon/Greenline Created with Sketch.

Spiralbound notepads

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Spiralbound notepads

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Trycksaker

  Anteckningsböcker

  Trycksaker

  Anteckningsblock

  Reklamprodukter

  Kulspetspennor

  Reklamprodukter

  Blyertpennor

  Trycksaker

  Stämplar

  Få spiralbundna anteckningsblock tryckta

  Trotts smartphones, surfplattor och digitala verktyg är anteckningsblock ett oumbärligt hjälpmedel på kontoret, på universitetet eller i skolan. Spiralbundna anteckningsblock är perfekta för handskrivna mötesprotokoll, anteckningar i föreläsningar och seminarier eller för notering av idéer och Ytterligare en fördel: de redan utstansade sidorna kan enkelt lossas från blocket och sedan lagras snygg.


  Om du vill designa dina egna spiralbundna anteckningsblock som återförsäljare, för ditt företag eller din läroanstalt och få dem tryckta till ett förmånligt pris, har du kommit till rätt ställe. Skapa din tryckorder här med bara några få klick och beställ upp till 10 000 block per beställning online.

  Spiralbundna anteckningsblock med offsetpapper av skrivarkvalitet

  Våra Basic spiralbundna block finns med 50 eller 75 ark. Om du väljer premiumversionen är upp till 100 ark möjliga. Blocken laddas med 80 gsm premium offsetpapper. Papper är idealiskt för att rita eller skriva på. Du också bearbeta papperet i vanliga skrivare.


  Vi använder robust grå kartong i en tjocklek av 320 g / m² för baksidan av Basic college - blocken. Premiumblocken får en baksida av offsetpapper i ett gram på 300 g / m².


  För att ge dina spiralbundna anteckningsblock det skydd de behöver, kommer omslaget till dem med en matt reptålig cellofanbeläggning som standard. Lamineringen håller dina block i skick längre, även vid frekvent användning.

  Perforerade insatsark och förfining av omslaget

  För att göra dina spiralbundna anteckningsblock ännu mer högkvalitativa och robusta erbjuder vi förfiningar av omslaget i premiumversionen. Den reptåliga lamineringen av matt folie gör anteckningsblocket till den perfekta följeslagaren på kontoret eller på universitetet. Den blanka ytan ger en visuellt tilltalande effekt. Premium och Basic college notebooks är utrustade med en robust metall Wire-O bindning. I grundversionen består denna av silverfärgad bindtråd.


  Om du väljer premiumkuddarna har du också valet mellan vit och svart ringbindning. Till exempel kan bindningen anpassas perfekt till motivet eller till din logotyp tryckt på omslaget. Bladen i dynan kan enkelt separeras tack vare perforeringen och är hålade i fyra hål för enkel arkivering.

  (Observera: ej triohålning)

  Skapa rutiga, linjerade eller blanka sidor i ditt spiralbundna anteckningsblock.

  När det gäller att designa dina omslag har vi alla alternativ öppna för dig. Du kan trytcka både framsidan och baksidan. Med CMYK-fyrfärgsprocessen kan foton, grafik, logotyper eller bokstäver tryckas på omslaget enligt din smak och designönskningar. Bladen i blocket kan vara blanka, rutiga eller linjära. Naturligtvis kan du också få din egen grafik, t.ex. företagets logotyp, i färg.

  I premiumversionen kan vi trycka både framsidan och baksidan av college notebook-ark för dig i CMYK-fyrfärgstryck. Alternativt kan du med Premium -versionen också välja att trycka i Pantone cool Grey 4U.