Stämplar

Stempel online bestellen

Stämplar har spelat en viktig roll i det administrativa arbetet under flera århundraden och fortsätter att göra det även i dagens digitala tidsålder. De gör det möjligt att bekräfta bokningar eller att leveranser tas emot snabbt och enkelt. När den har skapats kan produkten användas i flera år utan problem. Men stämplar är också lämpliga för många andra ändamål, både privata och professionella.


På print24.se kan du konfigurera dina egna personliga stämplar, och skapa dem online. Vi kan producera upp till 10 stämplr per beställning, i toppkvalitet och till rimliga priser online, så börja konfigurera dina premiumstämplar inkl. stämpelkudde nu. Vi ser fram emot din beställning!


Medan under medeltiden använde vaxsgill för att bekräfta mottagandet av pengar eller varor, började man på 1700-talet att använda stämplar i Nederländerna. De var ett snabbt och billigt sätt för statliga tjänstemän att bekräfta mottagande av skatter, och avgifter. Den banbrytande holländska uppfinningen blev populär över hela världen under århundradena som följde. Stämplar hade använts för att tillverka mynt i Babylon långt innan dess, men det var i Holland som de först användes för de syften som vi känner till idag: med präglade gummikudde som pressas på en dyna med bläck. 

24h-Service