Icon/Greenline Created with Sketch.

Tidskriftssamlare

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
    Tidskriftssamlare

    Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

    Trycksaker

    Plastmappar

    Trycksaker

    Pärmfodral

    Reklamprodukter

    Kulspetspennor

    Trycksaker

    Anteckningsblock

    Trycksaker

    Skrivbordsunderlägg

    Tryck tidsskriftsamlare

    "Tidskriftssamlare är ett praktiskt tillbehör på kontoret, eftersom de gör det möjligt för kunder att arkivera dokument snabbt och enkelt, oavsett om det är officiella formulär eller resebyråbroschyrer. Perfekt hemma på skrivbordet. Många lagrar sina fakturor i dem för efterföljande sortering. Här på print24.com kan du få tidskriftssamlare professionellt tryckta med dina egna motiv. Tack vare flexibla orderkvantiteter riktar sig vår tjänst till både till företag och privatkunder. I båda fallen kan du konfigurera din tidskriftssamlare bekvämt på din skärm. Allt du behöver för att komma igång är en utskriftsfil med din text, och bilder.


    Med tidskriftssamlare kan dokument lagras stående. Fördelen här är att lösa blad inte ligger i oordning, utan istället förvaras på ett efektivt sätt. Ett annat plus är att tidningarna inte behöver ytterligare hål för att kunna lagras. Tidskriftssamlare används ofta av biluthyrningsbyråer och hyresvärdar. Kopior av kontrakten lämnas bort i början av hyresavtalet och bifogas fakturan i slutet. "

    Tidskriftssamlare med din företagsprofil

    Företag som värnar om sin företagsprofil ger ett proffersionellt intryck. Tidskriftssamlare med företagsdesign ger en enhetlig profil. Det finns naturligtvis andra tryckalternativ tillgängliga för dina tidskriftssamlare, till exempel olika färger eller mönster för olika lagringsplatser. Eller ge varje avdelning sina egna tidskriftssamlar. Har du redan en designidé redo att användas som en utskriftsfil? Gå då hit och börja din beställning med den superenkla konfigurationen på print24.com!

    Förvaring på bibliotek eller skolor

    Vilket är det bästa sättet att lagra tidskrifter och broschyrer? Tidskriftssamlare. Genom att välja tidskriftssamlare från print24.com kommer du inte bara att handla smart, du kan också trycka skolans eller bibliotekets logotyp på dem. Kanske har du din egen privata tidning eller dokumentarkiv, vilket är ett annat bra sätt att använda våra tidskriftssamlare. Vi hjälper dig gärna att välja rätt filer.

    Ett format, två olika fyllningshöjder

    Alla tidskriftssamlare på print24.com är designade för DIN-A4-papper och dokument, även om de också lätt kan rymma mindre format. Hur många dokument eller broschyrer de passar in beror på fyllhöjden.


    Du kan välja mellan fyllningshöjder på 50 mm och 70 mm, av 1,8 mm tjock, långvarig, laminerad kartong.

    Efterbehandling som standard

    print24.com: s tidskriftssamlare är laminerade på utsidan, vilket gör kartongen starkare och mer robust. Du kan välja mellan fyra olika alternativ. Till exempel väljer många kunder en blank yta eftersom den ser väldigt elegant ut, men matt laminering är inte mindre snygg.


    Linne-finishen ger en unik känsla vid beröring. Om du vill ha en verkligt robust tidskriftssamlare välj den matta repskyddade versionen.

    Moderna tryckprocesser för maximal flexibilitet

    För att möjliggöra maximal flexibilitet använder vi den beprövade CMYK-fyrfärgsprocessen för att trycka dina tidskriftssamlare, vilket till och med möjliggör tryck av foton. En vanlig färgbeläggning runt om är möjlig. Efter tryckning monteras de innan levererans.

    Observera att kanten tuck-in är synlig på insidan. Om du har några frågor om tryckprocessen eller vill veta mer är du välkommen att kontakta oss elle via e-post vårt serviceteam.