Icon/Greenline Created with Sketch.

Urklippspärm - mapp

Bättre utskrift på nätet!
Konfigurera vald produkt
  Urklippspärm - mapp

  Kunder som tittade på den här produkten var också intresserade av:

  Reklamteknik

  -25%

  Rollup

  Trycksaker

  Flyer DIN A4

  Trycksaker

  Broschyrer

  Reklamteknik

  Mässdiskar

  Reklamteknik

  Beachflaggor

  Schreibmappen bedrucken lassen

  Urklippsmappar spelar en nyckelroll i affärs- eller kundtjänst. På print24.com kan vi trycka personliga urklippspärmar för dig. Från 1 exemplar, men vårt tryckeri kan leverera 10 000 mappar åt gången. Som kund drar du nytta av våra häga tryck och materialkvalitet från det första till sista exemplar. En annan bonus är att vi kombinerar toppkvalitet med attraktiva priser. Påbörja enklet din konfiguration här!


  Oavsett om du är på ett seminarium, deltar i en mässa eller ett kundsamtal, garanterar en urklippsmapp alltid att du har alla dina viktiga dokument till hands. Det är den perfekta lösningen för att ta snabba anteckningar vid ett möte eller för marknadsförings- och informationsmaterial. Många av våra kunder använder också dessa mappar när de säljer produkter av hög kvalitet, eftersom de lagrar alla relevanta, viktiga dokument, som fakturor, bruksanvisningar och garantier. 

  Perfekt för DIN A4-ark

  Easyprint.se gör dina urklippspärmar från 1,9 mm tjocka i lamineradkartong vilket gör dem lämpliga för DIN A4-ark, även om mindre format naturligtvis också kan passa. Alla mappar har ett klipp och en penna eller som standard.

  Omslagen är tryckta enligt dina specifikationer, medan insidorna har en vit spegel som lämnas tom.

  Laminering för optimalt skydd

  Vi erbjuder laminering som ett efterbehandlingsalernativ för många av våra tryckprodukter. Denna speciella ytfinish gör dina produkter starkare och mer robusta. Det är därför laminering kommer som standard för urklippsmappar.

  Följande lamineringsalternativ är tillgängliga för att ge mappens utseende ytterligare effekter eller skapa extra styrka:

  Matt: Om du väljer en matt yta skapar du en subtil elegans för dina mappar med urklipp.

  Matt, reptålig: Det reptåliga materialet garanterar att dina klippblockmappar fortfarande ser bra ut även efter frekvent användning.

  Glans: Den glansiga ytan ger dina urklippsmappar ett fantastiskt utseende.

  Linne finish: Linne finishen ger inte bara en elegant design utan också en trevlig känsla. 

  Auf Wunsch mit praktischem Zubehör

  Vi trycker på utsidan av urklippsmapparna med den beprövade CMYK-fyrfärgsprocessen, vilket gör att vi kan trycka nästan alla motiv du eller dina grafiska designers skapar. Foton kan också tryckas med CMYK.


  Om du har några frågor om tryckprocessen eller vill veta om din tryckfil är tryckklar, kontakta vår kundservice via e-post eller telefon.

  Med praktisk tillbehör som tillval

  Få ut mer av urklippsmapparna och beställ dem med en extra visitkortficka på easyprint.se Plastfickan är självhäftande och levereras separat så att du kan placera den var du vill.


  Urklippsmappar med visitkortsfickor är särskilt lämpliga om de ska distribueras till kunder. Säljpersonalen kan helt enkelt lämna sitt visitkort i mappen när de lämnar det.