Icon/Greenline Created with Sketch.

Visitkort Luxecore

Tryck bättre online!
Konfigurera vald produkt
  Visitkort Luxecore

  Tryck visitkort på Luxecore-papper

  Även i en tid av smartphones och VCards har pappersvisitkortet ännu inte tjänat ut. Däremot är det viktigt att snabbt göra ett gott första intryck när man byter de praktiska korten. Därför är visitkort av Luxecore-papper att rekommendera. På så sätt kan du redan genom valet av papper sätta accenter och sticka ut från de monotona vanliga papperskorten.


  Vid utformningen av korten gäller dock att "mindre är mer". För Luxecore-pappret med sitt speciella utseende och sin tilltalande haptik talar redan för sig självt. Vi trycker dina kontaktuppgifter på högkvalitativa Luxecore-visitkort, redan från bara ett ex.

  Luxecore-visitkort i många varianter

  Det speciella med Luxecore-papper är dess sammansättning. Det består av ett övre skikt som limmas på ett otryckt innerpapper. Innerpappret finns dessutom i en speciell färg. Detta ger en extraordinär färgeffekt när kortet flyttas i handen vid läsning.


  Du kan välja mellan fyra utföranden för dina Luxecore-visitkort. Luxecore Chamois ger en ljus crémeton. Ska korten visas i rent vitt rekommenderar vi Luxecore ljusvitt. För att ge dina visitkort en behaglig taktil effekt, välj Luxecore ribbad eller linne. För att uppnå en speciell färgeffekt kan du välja mellan Igepa Caribik Kadmium, Koboltblå eller Svart för innerpapperet. De totalt fyra lagren av papper ger dina visitkorten papperstjocklek på 700 g/m², vilket låter produkten framstå som ännu mer värdefull.

  Dina Luxecore-visitkort trycks en- eller dubbelsidigt i stående eller liggande format. För trycket använder vi den mångsidiga CMYK-processen.


  Har du dina tryckdata till hands kan du få visitkort tryckta på Luxecore-papper redan från ett ex. Från 25 stycken levereras korten i buntar. På begäran kan vi tillverka upp till 2 500 visitkort i upp till 10 versioner per beställning.